AcasăPoliticaAnca Dragu, replică tăioasă: Nu mă poate demite și asta îl disperă...

Anca Dragu, replică tăioasă: Nu mă poate demite și asta îl disperă pe premierul Cîțu

(sursa foto: facebook/Anca Dragu)

Politicianul USR PLUS aflat în postura de al doilea om în stat a reacționat tranșant la adresa actualului premier, pe care formațiunea din care face parte Anca Dragu a anunțat în numeroase rânduri deja că îl vor plecat de la Palatul Victoria.

Pe fondul unei declarații venite din direcția lui Florin Cîțu, recent ales șef la PNL, Anca Dragu a avut o reacție fără precedent la adresa actualului prim-ministru, pe care l-a săgetat frontal.

”Știu că premierul Cîțu dorește să demită oameni, să-i dea afară. Ne-a demis miniștrii, toți secretarii de stat, șefii de instituții, prefecți, subprefecți. Pe mine nu mă poate demite și asta îl disperă pe premierul Cîțu. Probabil a promis cuiva această funcție și nu poate să livreze”, a declarat Dragu, miercuri, de la Parlament, citată de stiripesurse.ro.

În acest context, vă amintim ce declarase, marți, Florin Cîțu, în ziua în care Curtea constituțională se pronunțase asupra sesizării venite de la vârful Guvernului pe tema moțiunii de cenzură depune de USR PLUS și AUR (VEZI AICI), dar și după ce se aflase că și social-democrații au înregistrat la Parlament o moțiune similară.

Ce spusese Cîțu

”Eu cred că după ce vom vedea motivarea Curții Constituționale, dacă există onoare și mai există onoare în România, vom avea și celălalt președinte, al Senatului (Anca Dragu – n.r.), își va da demisia”, a afirmat Cîțu. Totul, după ce, după Congresul PNL, în care a pierdut cursa pentru șefia partidului, Ludovic Orban a anunțat că își depune, la partid, demisia din fruntea Camerei Deputaților – VEZI AICI.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a transmis, marți, pe pagina sa de Facebook, faptul că: ”Parlamentarii USR PLUS vor vota prima moțiune de cenzură care ajunge la vot.

Întrucât PNL nu a luat în considerare solicitarea USRPLUS de a-i retrage sprijinul lui Florin Cîțu, singura soluție de a scăpa de acest premier iresponsabil este votarea unei moțiuni de cenzură”.

195 afisari

2 COMENTARII

  1. Draga, Dragu, stai prost cu limba romana. Incorect „il dispera”. Daca nu crezi, pune mana pe o gramatica a limbii romane, si studiaza conjugarea verbului „a dispera”. Greseala asta o fac multi romani, needucati {aia ai lui klaun, din Romania educata}; dar se presupune ca tu ai ceva studii. Sau nu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger