AcasăPoliticaAnca Dragu ne ia iar peste picior

Anca Dragu ne ia iar peste picior

Pe vremea când ființa ca ministru în guvernul condus de Dacian Cioloș, Anca Dragu ne-a trimis să muncim pe doi lei. Ne dădea exemplu niște țări unde muncitorii acceptau sume insignifiante, dar noi, cu coada pe sus, nu o băgam în seamă. Acum ne ia la mișto încă o dată, pe altă temă.

Știu ei guvernanții cum să ne râdă în nas. Știu bine cum să ne mintă și să fie aroganți. Ludovic Orban a fost prins în birou la un chef. Fără mască, fumând ca un turc și cu paharul de băutură pe masă. Dacă nu ar fi fost fotografia care să-l dea de gol, probabil că și acum ar fi mințit, spunând că e o făcătură care să-l compromită. Nouă ne impunea restricții dure, iar el și alți câțiva petreceau de mama focului. Din punctul meu de vedere, n-aveau decât să bea până ce li se așezau privirile picior peste picior, numai că noi încasam amenzi pentru nepurtarea măștii iar ei o țineau abandonată pe masă. Apoi ne-a luat la mișto spunând că s-a autodenunțat în fața unui comisar de poliție, despre care nici până astăzi nu se știe dacă a făcut o excursie până la guvern ca să-l amendeze sau s-a dus Ludovic la el. Nu mai are importanță, dar n-a văzut nimeni procesul verbal de constatare a contravenției și suma cu care a fost amendat. Aroganță de șmecher ajuns la putere.

Vlad Voiculescu nu iese nici el din registrul golăniilor ieftine. Timp de 20 de minute a fost filmat pe holurile Parlamentului fără mască. A motivat că era într-o conferință video, deși nu vorbea cu nimeni. Apoi s-a sucit, zicând că tocmai voia să bea apă. Exact așa l-a și apărat președintele Senatului, Anca Dragu. Voia să bea apă, ce avem cu el? Numai că, dacă te uiți pe imagini, nicăieri nu este vreo sticlă cu apă, iar pe holuri n-a montat nimeni țâșnitori ca în Cișmigiu. Tupeul doamnei nu se oprește aici când vine vorba de sancțiune, de amenda firească. Zice ea că va consulta o comisie de specialitate și va decide. Comisie specializată în ce? În sete? În peturi? În apa de la chiuvetă? Câți dintre sutele de mii de amendați pentru lipsa măștii au trecut pe la comisia asta specială a Parlamentului? Mă gândesc că și ei or fi vrut să vrea apă, dar le-au dat jandarmii peste mână și le-au vărsat sticlele, ca să nu mai aibă probe prin care să conteste amenda.

author avatar
Valentin Boeru
3.616 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger