AcasăPoliticaAna Birchall, declarații uluitoare despre un accident de mașină și amenințări: "A...

Ana Birchall, declarații uluitoare despre un accident de mașină și amenințări: „A fost un şoc!” (VIDEO)

Fostul ministru al Justiției a ieșit în fața presei cu o serie de declarații uluitoare.

Ana Birchall a dat de înțeles că a fost ţinta unui episod periculos, în timp ce era în Guvern, mai precis în perioada în care s-a opus înfiinţării Secţiei Speciale, ceea ce a iscat nemulţumiri în PSD. Mașina sa, în care se aflau soțul și fiul, a fost implicată într-un accident, anul trecut, a detaliat fostul ministru al Justiţiei.

„Eu mă mulţumesc că ai mei sunt bine şi am trecut peste acest lucru. A fost un şoc! (…) S-a întâmplat lucrul ăsta, anul trecut. (…) Eu nu am fost în maşină, trebuia să fiu şi eu în maşină. Erau soţul meu şi copilul meu. Poate că a fost un simplu accident. Eu, personal, nu cred, pentru că o asemenea maşină, la 30 km/h, cât aveau ei, şi ăsta a fost, de fapt norocul, că abia pornise de la stop şi aveau 30-40 de km/h să ai daună totală la o asemenea maşină e ceva. Dar, ăsta e un episod singular! Mai sunt şi altele. Nu vreau să… Nu este un episod singular. Au fost… Nu numai eu, ci şi oamenii din Ministerul Justiţiei, noi am avut un asediu permanent. (…) (M-au ameninţat-n.n) diverse persoane şi din mediul politic”, a susținut Ana Birchall, miercuri seară, la Realitatea Plus.

Totodată, pentru a întări spusele sale, fosta șefă de la MJ a ajuns în discuție anumite stenogramele din ședințele de Guvern. „Sunt pe stenograme. În şedinţele de guvern se insinua că ce mă tot opun eu şi ce tot fac atâtea observaţii. (…) Nu vreau să discut presiunile care au fost pe mine din punctul de vedere al ameninţărilor. Da, confirm că au existat (ameninţări-n.n). Și au existat din foarte multe zone, inclusiv din mediul privat. Au fost oameni care acum sunt condamnaţi pentru acte de corupţie, sunt liberaţi condiţionat, dau continuă să împroaşte cu noroi în mine şi în familia mea cu minciuni efectiv, doar pentru că aveau speranţa că această cooperativă ‘Nufărul’ cum numesc eu SIIJ-ul, nu a putut să îi albească”, a susținut Birchall.

author avatar
Andrei Coman
383 afisari

2 COMENTARII

  1. Dar de ce nu se sesizeaza oraganili penale,ca ea singura a spus ca a dat lui Geoană atunci preș.la PSD ,5000 $ pt.un loc pe listele de parlamentari eligibili pt.alegeri?Asta nu e mită? Ce tot se dă ea de fecioara neprihănită?CUm a intrat draga de ea în politică? mituind?

  2. Zii ca vrei si tu la alde Pnl nu ca suptstatul ti-a dat accident. Ca daca iti dadea iti dadea ca la Condrea, Marta sau Ciobanu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger