AcasăPoliticaAmerica vrea România în război cu Rusia! Transnistria, luată cu asalt!

America vrea România în război cu Rusia! Transnistria, luată cu asalt!

Rusia omoară "la greu" mercenarii trimişi de România în războiul din Ucraina. Anunţ oficial de la Kremlin

Un interviu acordat Digi24 de generalul (r) Ben Hodges lasă să se vadă care sunt adevăratele intenții ale americanilor cu privire la viitorul regiunii. Fostul comandant al trupelor SUA din Europa, despre care chiar presa de la Washington scrie că ar fi ambasadorul neoficial al puternicei industrii de armament americane, transmite câteva mesaje subliminale, care ascund intenții periculoase, de a vedea România intrată într-un război cu Rusia!

Ben Hodges nu se ferește să spună că este esențial ca flota rusă din Marea Neagră, staționată în portul Sevastopol, să fie complet distrusă. Dar și mai grav este că face insinuări despre cum România ar trebui să se apere atacând înainte să fie ea atacată!

America a pus ochii și pe Moldova

Securitatea Mării Negre este pretextul pe care-l folosesc americanii pentru a agita apele în regiune. Generalul (r) Ben Hodges crede că rușii nu au forța necesară să ajungă la Odesa – „Pentru asta ar fi trebuit să preia controlul total asupra oraşului Herson, pe care nu-l au, și ar fi trebuit să treacă de Mikolaiv, lucru pe care nu l-au putut face. Marina lor nu este capabilă să facă operația amfibie necesară. Abia pot controla Insula Şerpilor”.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să stăm liniștiți, ne avertizează fostul șef al trupelor SUA în Europa. Hodges vede un pericol în apropierea rușilor de Odesa: „Acest lucru izolează Ucraina de Marea Neagră, ceea ce le-ar distruge total economia. În al doilea rând, ar reprezenta o adevărată amenințare pentru restul regiunii Mării Negre – Moldova, evident, România, Bulgaria, toată zona până la Dunăre”.

Și fiindcă tot a pronunțat numele Moldovei, americanul arată că are atenția îndreptată asupra evenimentelor de acolo. Ben Hodges este interesat în special de Transnistria, regiune separatistă pe care lasă să se înțeleagă că România ar face bine să o atace cât mai repede!

Moldova este o poveste diferită. Am urmărit ce se întâmplă în Transnistria, forţele ruseşti care sunt acolo sunt reduse numeric. Acestea nu sunt trupe foarte bine pregătite, paraşutişti. Și, dacă ar fi să imaginăm un scenariu, și sunt sigur că Statul Major al României și Statul Major al Republicii Moldova s-au gândit la acestă posibilitate, această posibilitate devine mai reală pe măsură ce Rusia ar putea să obțină controlul asupra întregii linii de coastă ucrainene”, a spus Hodges.

Depozitul de la Cobasna, ținta NATO?

Printre rânduri, generalul american le transmite românilor să se pregătească de război.

Însă inducerea unei idei cum că Rusia este vulnerabilă în Transnistria și poate fi lovită acolo este cel mai periculos lucru care i se poate întâmpla România. La Cobasna, pe granița cu Ucraina, trupele Tiraspolului păzesc cel mai mare depozit de muniții și armament din Europa de Est și este greu de crezut că Federația Rusă nu și-a luat măsuri suplimentare să păzească locul.

Iar dacă România nu vrea să le facă americanilor jocurile, atunci oricând pot intra în scenă ucrainenii. O spune chiar Ben Hodges: „(…) Și, la un moment dat, Moldova și Ucraina pot decide să rezolve această problemă (n.r. – cucerirea Transnistriei) odată pentru totdeauna, cu mâna lor! (…) Vrem să permitem oamenilor să aibă grijă de Transnistria, să aibă grijă de Abhazia şi Osetia de Sud, să ajutăm la refacerea teritoriului suveran în ţările lor şi să ne asigurăm că Rusia nu mai are capacitatea să-şi ameninţe vecinii”.

Alertă la MApN!

România trebuie să decidă cât mai urgent pe ce drum vrea să o apuce. Ben Hodges și-a permis chiar să sugereze Statului Major de la București că ar fi bine să nu aștepte prea mult cu luarea unei hotărâri:

„Cred că Statul Major român se uită intens la posibilitatea – să fim gata să ne apărăm avansat sau putem conta pe capacitatea noastră de a ne deplasa rapid prin pericol? Cred că, având în vedere, să fiu sincer, provocarea deplasărilor prin România, rețeaua de transport nu este foarte puternică… Și când te gândești la asta și te gândești la ce se întâmplă pe teritoriul cuiva pe care îl iau rușii, gândește-te la ce s-a întâmplat la Bucha… Asta este o provocare strategică pentru Statul Major, să încerce să decidă: «Ar fi mai bine să ne apărăm avansat sau să rămânem pe loc? Sunt foarte încrezător că Statul Major se gândește la asta”.

Fără îndoială că vorbele generalului în rezervă Ben Hodges au stârnit rumoare în sânul Statului Major de la București. Românii știu că la acest nivel cuvintele sunt alese cu grijă, iar frazele rostite reprezintă, de fapt, niște direcții de urmat.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
5.595 afisari

32 COMENTARII

  1. Nu este prima data când șobolanul asta nazist lansează asemenea „teme”. Chiar dacă suntem o colonie de mana a treia sper ca jalnicile slugi pupincuriste și obediente din fruntea coloniei și din armata sa nu pună botul la cretinismele acestui idiot.

    • Imbecilul asta de Hotdog vorbește de aparare avansata? Ca care (sic)? Ca aia a ukropilor in Dombass? Ba idiotule, du-te de te culca ca ești tâmpit! La cum și-au luat-o ukropii pe coaja urmând sfaturile voastre și curvelor engleze doar tâmpiții mai pot pune botul la asemenea imbecilitati? Iar romanii e bine sa vadă cum au ajuns, adică vânduți de amerloci rușilor precum niște vechituri la talcioc. În loc sa negocieze cu Federația Rusa ca niște conducători ai unei tari demne, conducatorii actuali ai Romaniei stau și se uita în gura acestui imbecil care-l f.. te grija de Transnistria, Osetia, Georgiași alte locuri pe unde ei au bagat bățul prin gardul rușilor și apoi au fugit cu coada între picioare lăsând în urma conflicte înghețate și mii de morți, degeaba. Bai Hotdog vezi ca pana acum rusii v-au fiert la foc mic însă cu Sarmat și Zircon s-ar putea sa va prăjească, la propriu. SIKTIR, du-te dreaku de idiot.

    • „Frederick Benjamin „Ben” Hodges III is a retired United States Army officer who served as commanding general, United States Army Europe””
      Asta-i un pensionar!

    • CENZURA SI DICTATURA JURNALISTICA PE SITE-UL ZIARE.COM IMPUSA DE NISTE ANALFABETI , FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI POSTACI VAI MAMA LOR

      SITE-UL ANALFABETILOR SI FALSILOR JURNALSITI PUPIN CURISTI PLATITI SA PUBLICE NUMAI ARTICOLE ELOGIOASE LA ADRESA PARTIDULUI CONDUCATOR SI COMANDANTULUI SUPREM
      CENZURA SI DICTATURA IMPOSTORILOR SI ANALFABETILOR POSTACI PE Site-ul ziare.com la fel ca pe timpul lui Ceausescu
      LIBERTATEA DE EXPRIMARE , DEMOCRATIA SUNT IN PERICOL IN ROMANIA

    • România trebuie să-și vadă de nevoile ei și să lase pe acști americani cretininoizi să atace ei ,nu noi. România trebuie să rămână Neutră.

  2. Nu ba ,dute tu direct cu americanii tai cu aviatie daca ai ca noi romanii am dat sange in batalii cu rusii tot pt voi care ati exportat ideologii bolsevice si in trecut si acum.Voi suntrti cei numiti la Cartea Sfanta ca nu veti gasi iertare ca nimic bun nu ati facut .China o sa va inghita si pe voi ca ati ajuns peste mic cu ce lideri ati livrat de zeci de ani!!!

  3. Da, anterioarele (două) tentative de… eliberare a Transnistriei ne-au ieșit foarte bine. Eu zic că nu ne putem băga decât cu dl general Ciucă în frunte (adică pe front).

  4. Afară cu gangsterii kriminali și jefuitori din România. România a plătit despăgubiri de război Uniunii Sovietice dar în nici un caz nu a plătit miliarde de dolari pe șosele aflate doar pe hârtie și nici nu a „importat” gazul propriu sau petrolul propiu din afara țării. Cetățenii României cumpără benzian fabricată din petrolul lor mai scump decât o fac ungurii pentru benzina obținută din petrolul întradevăr importat. Mai mari hoți decât acești gangsteri amerigani nu am văzut.

  5. Soros sa se duca-n ghi.Zda măsii cu tot cu ideile lui sataniste. Aici nu America doreste raul. Am vazut cu cata luciditate a expus situatia prezenta si viitoare Kissinger, la Davos.
    Dar satana asta de Soros cu gasca lui de filozofi g_aozari nu se potoleste.
    30 de ani i-o durut in rozeta de reunirea Moldovei cu Romania.
    Acum, dupa ce i-or prostit pe ucrainieni si i-or bagat in distrugere totala, cauta sa ne faca si pe noi carne de tun. Acum le arde lor de reunire si cauta sa-i faca pe rusi sa ne dea si noua bombe-n cap precum la ucrainieni.
    Astora le pasa de reunirea romanilor cu Moldova, tot asa cum i-a pasat lui Iuda de saraci.
    Dusmanii omenirii sunt satanistii care-l imping de c_oor in fata pe Soros, Bideu si trepadusii lor.
    SUE MOROS, placuta suedeza la toti g_aozarii si spalatii pe creier.
    Daca Romania va intra in razboi, numai asa o sa se curete neamul nostru de politicienii tradatori si hrapareti, de la primul la ultimul hot.

  6. Care pot fi interesele americii in Romania sau Moldova? Probabil nu foarte diferite de Siria sau Iraq, pentru ei nu cred ca e mare diferenta. Santem un pion pe care il muta cum vor. Pentru romani ar fi mult mai bine daca mutarile le-ar face pe cont propriu

  7. SA-I IMPINGI PE ALTII IN RAHAT E USOR MAI ALES DACA-S IDIOTI SI PUN BOTUL LA ORCE,AU PUS BOTUL UCRAINIENII LA INVITATIA DE A INTRA IN NATO FACUTA DE AMERICANI ,IAR AZI UCRAINA E VARZA ,E POLIGONUL DE EXPERIMENTE PENTRU ARME SI MUNITIE AMERICANA,IAR RAZBOIUL VA MAI CONTINUA. CA SI CUM TOATE PLANURILE AMERICII ,RUSIEI SI A ORCUI AR FI PUSE LA DISCRETIA ORCARUI DOBITOC FIE EL SI JURNALIST SE APUCA UN NIMENI SA INDRUGE CE-I TRECE PRIN DOVLEAC ,VORBESTE NARODUL IN LOCUL LUI BEN HODGES, ARE ACEST NIMENI TOATE ELEMENTELE PENTRU A STABILI CINE PE CINE SA ATACE SI CAND.
    CAND N-AI HABAR DE NIVELUL DE INSTRUIRE ,DE DOTARE A ARMATEI ROMANE SA-I TRIMITI SA ATACE TRANSNISTRIA SI RUSIA TREBUIE SA FII TAPIT CU CERTIFICAT !.
    VEZI JAFURILE F 16 ,PRET DE O ESCADRILA ,ALEA CAD IN PRIMA ZI !,VEZI FRECATELE DE RUGINA GE LA ENGLEZI ALEA NU IES IN LARG SE SCUFUNDA IN PORT .
    VEZI TRANSPORTOARELE BLINDATE PIRANIA ZAC ASCUNE PRIN CAZARMI NICI DE PARADA NU-S BUNE, NICI PRAF DE PUSCA NU PRODUCE ROMANIA IL IMPORTA DE LA SARBI !!.
    LA GENERALI STAM BINE AVEM DESTUI FACUTI LA APELUL BOCANCILOR ,DAR IN MATERIE DE SEFI DE STAT MAJOR SAU COMANDANTI DE DIVIZIE N_AI NICI UNUL CARE SA AIBA EXPERIENTA UNUI FRONT REAL. CEZARE I-ATI ARTICOLUL SI STERGETE LA CUR CU EL.,ROMANIA N-ARE ARMATA CARE SA SUSTINA MACAR 10 km DE FRONT !.

  8. Nenorocitii de americani SUA ,vor sa lupte altii pentru ei si Nazistul evreu Zelenski. Nu este exclus ca sluga de Iohannis sa ne bage in „BELEA” cu rusii,acum cand pana si polonezii se feresc ca de DRACUL de rusi.(polonezii sunt tari in PAPAGAL)!.

  9. Abia asteapta rusii motiv sa ii faca scrum. Si ce daca pierd totul?? Rusii n-au avut niciodata mare lucru. Dar si americanii o sa piarda totul si praful o sa se aleaga de imperiul lor spurcat!!

  10. Eu cred ca el este un expert în tactica militară și are dreptate, România trebuie sa sporească trupele de apărare a țării deoarece Rusia are rachete puternice,iar Transnistria este un loc de disputa militară dar și de cacialma mincinoasă a Moscovei. Jos cu sovietul stalinist!

  11. Aparare avansata = transformarea romanilor in carne de tun. Pentru ce? Ca sa slujim interesele licuriciului.

  12. @ „Cei mai mulți dintre liderii actuali insistă că globalizarea se face cu „gloabe” , însă nu mâncătoare de jăratec, ci bine hrănite”, ?

  13. E clar ca pensionarul asta amerlok de Hotdog vrea sa ii bage si pe romanasi in hora razboiului fals ideologic din Ukro-na-zia, dar cel mai bine ar fi sa ii trimita intai pe toti specialii lui Maciuca si Gheroghitza Muitza in linia intai a frontului de est, sa sara pe acolo ca iepurasii de Paste !! Bai Hotdog, nu ai sa vezi tu ca romanasii sa se bage ca prostii singuri in razboi, asa cum a-ti facut cu adunatura aia de salbatici primitivi de ukro-na-zi, cu aia v-a mers fiindca ratatii aia sunt spalatii 100 la 100 pe cap, poti sa faci cu aia orice !! Bai Hotdog, mai bine iti dai 10 palme singur peste ceafa, poate te trezesti la realitate, nimeni nu vrea sa moara pentru interesele Deep State-ului amerlok putred de korupt, asa ca lasa gargara, sa suge si tu o banana, o acadea, ceva acolo, ce gasesti si tu, bai pensionarule ratat !! Ha ha ha 🙂

  14. Asteptam ca conducerea tarii sa puna gurita, ca la asta sunt maestrii
    Nu le pasa de nimic, tin viermele ala de Popescu in Guvernul Pulii Galbene, numai festivism si bataie de joc. Huo PNL !

  15. Mai fratilor nu va agitati atata, coscadarul este in rezerva, ce nu a facut cand era activ viseaza acum si da sfaturi la altii. Este exact ca babalicii ce privesc reviste porno si fac comentarii. Stati linistiti nebunul asta nu mai are nicio putere de decizie.
    Unchiul SAM nu-si trimite soldatii pe front de dragul Romaniei (inclusiv R.Moldova si Transnistria).

  16. Istoria este un pic diferită. Si rușii au făcut măgarii de genul acesta dar in scop propagandistic nu din mercantilism. Trenurile cu cereale plecau din țară in contul datoriei de razboi și se întorceau pavoazate în zilele următoarele zile, „Ajutorul roșu”. De jefuit, ne jefuiau fără jenă in spatele înțelegerilor de gasca, fără sa se jeneze sau să se ascundă in spatele contractelor comerciale, semnate de acelaș tip de guvern compus din infractori, trădători asociați în vederea jefuirii poporului roman

  17. De ce? Pentru că pensionarul își aduce aminte de istoria sfârșitului celui de al 2 lea razboi mondial cand, americanii, puterile aliate ne-au aplicat exact aceași rețetă. Voi vă aduceți aminte? Stiti câți români au murit dupa trădarea lui Mihai de la 20, 23 august 1944 ca să ne câștigăm dreptul sa trăim sub cizma rusească?

  18. rușii au sub 10% din armata terestră in Ukraina și sub 6% din puterea de foc plus aviație. daca ne băgăm vom fi carne de tun.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger