AcasăPoliticaAmănunte noi despre Cîțu-”episodul SUA”. Ce a scris presa de dincolo de...

Amănunte noi despre Cîțu-”episodul SUA”. Ce a scris presa de dincolo de Ocean despre întreaga situație

Amănunte noi despre Cîțu-”episodul SUA”. Ce a scris presa de dincolo de Ocean despre întreaga situație

La o zi după ce a explodat informația că actualul premier Cîțu a fost protagonistul unui incident în timp ce se afla în Statele Unite, în urmă cu 20 de ani, fiind vorba despre conducere sub influența alcoolului, s-au aflat amănunte noi.

Și anume detalii relatate de presa americană, despre cazul Cîțu – actualul premier aflându-se la acea vreme în anul 2000, în statul american Iowa, la studii – VEZI AICI și AICI. S-au avut în vedere ediții mai vechi ale publicațiilor din SUA, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. StiriSuceava.net anunță ce au descoperit, după ce a consultat arhivele publicațiilor din Statele Unite.

E vorba despre o relatare a ziarului local The Ames Tribune, din 4 decembrie, despre Florin Cîțu, la acea vreme în vârstă de 28 de ani și care, conform StiriSuceava.net, locuia în clădirea situată pe strada Squaw Creek Drive, nr. 600. ”Intersecția în care a fost prins băut la volan se află la doi kilometri de locuința de atunci a lui Florin Cîțu, fiind situată la aproximativ jumătatea distanței dintre campusul universitar și locuință”, se menționează pe site-ul sucevean.

Din textul respectiv – disponibil mai jos – reiese că actualul premier a fost arestat și pus sub acuzare pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

„Operating while intoxicated, Elwood Drive and Lincoln Way (reported at 2:11 a.m.). During a routine traffic stop, the driver was found to be under te influence of an alcoholic beverage. Arrested and charged with operating while intoxicated was Florin Vasile Cîțu, age 28, 600 Squaw Creek Drive.”, se precizează în articolul publicat în ediția din 4 decembrie 2000 a ziarului local The Ames Tribune, potrivit site-ului citat.

sursa foto: stirisuceava.net

Primele explicații ale premierului Cîțu

Florin Cîțu a fost întrebat direct, miercuri, într-o conferință, la Guvern, dacă sunt adevărate informațiile apărute în spaţiul public potrivit cărora, în anul 2000, ar fi fost închis două zile, pentru că ar fi condus sub influenţa drogurilor sau a alcoolului.

”Da, acum 20 de ani, a fost vorba de un DUI, este vorba de conducerea sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este o contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani. Este interesant că, în patru tururi de scrutin cu PSD, n-a apărut această informaţie. Apare acum, în competiţia internă din PNL”, a declarat Cîțu.

Când s-au mai solicitat amănunte despre acest episod din SUA și dacă a condus după ce a consumat alcool, premierul a declarat: ”Eu am condus, a fost o greşeală, repet, am condus, am plătit. Foarte scump, asta este, a trebuit să îmi vând şi maşina atunci, să merg un an de zile pe jos, dar asta este. A fost un eveniment acum 20 de ani de zile, vă daţi seama că nu este un eveniment cu care să te mândreşti, dar asta a fost”.

author avatar
Andrei Coman
883 afisari

4 COMENTARII

  1. Cine l-a trimis,cine l-a ” sposorizat „,ca sa mergi la studii in SUA trebuie sa te sustina cineva cel putin cu bani,multi. Unii cica SIE,turuiala tace,minte,o da de gard.Acum vezi doamne e important dupa regulile securisto-bolsevice nu sa se lamureasca acest caz grav din punct de vedere penal. Trebuie aflat cine a dezvaluit buboiul plin de puroaiele infractiunilor depe chelia „investitorului,reformatorului ” natiunii.Asta,tradatorul, trebuie demascat,denigrat,luat in deradere,iar in final,gunoiul sub presul lui Iohanus.Pt.ca penalii ” nostri ” au voie sa se catere in fonctii publice,sub inaltul patronaj al penalului Cocotat la varful statului,vorba lui.Cica nimeni nu este mai presus de Lege,dar pe dedesubt e voie,nu prevede Legea ca nu este voie. Romania Normaaala cu penaaalii la ” volan „.

  2. GENERALUL CIOBANU despre care informati ca ar fi opozantul lui Talpes si ca ar fi usa de biserica este principalul negociator, alaturi de generalul Voicu (condamnat) in dosarul ELECTRICA, care i-a dus la inchisoare pe fostul director general COROIU (omul lui Blaga de la Oradea !!) si pe directorul comercial de la Electrica Serv Bacau, Andronache, acelasi care a fost condamnat in dosarul TRANSFORMATORUL (cu pnl-istul FENECHIU). Dar CIOBANU a fost discret inlaturat din dosarul ELECTRICA, desi existau depozitii ale martorilor dar si probe directe. Asa se fura, cu generali SIE si complicitatea procurorilor si a judecatorilor. CIOBANU nu-i mai breaz ca ingalatul de TALPES….. VERIFICATI ca nu-i prea greu..SUCCESURI !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger