AcasăPoliticaAmănunte incredibile ies la lumină despre deputatul PNL Pavel Popescu și ”colega...

Amănunte incredibile ies la lumină despre deputatul PNL Pavel Popescu și ”colega de imobil”

Amănunte incredibile ies la lumină despre deputatul PNL Pavel Popescu și ”colega de imobil” (sursa foto: romanialibera.ro)

Un material semnal de Marius Ghilezan scoate la lumină amănunte mai puțin cunoscute până acum publicului larg despre politicianul liberal Pavel Popescu, alias ”Norvegianul”, dar și despre ”colega de imobil”.

”Deputatul Pavel Popescu,”norvegianul” parașutat în PNL, în fatidicul an 2016, direct pe lista câștigătoare din Timiș, s-a portat recent în sectorul 4, din rațiuni ecumenice sau de apartenența la clubul agitatorilor de profesie? Încă nu se știe” – scrie Ghilezean, într-un articol publicat pe site-ul România Liberă.

Cine e Diana Ștefana Baciuna

Totodată, apar anumite informații și despre jurista Diana Ștefana Baciuna. ”Întreaga suflare liberală, din filiala sectorului 4 al Bucureștiului, încă se mai minunează de ciudata sa cârmuire. A fost în stare să propună, în calitatea sa de șef, la optsprezece candidați, de pe lista de consiliu local a PNL, funcția de viceprimar. Asta în condițiile în care Primăria, săraca de ea, deține doar două posturi, mari și late.

Pentru ca starea de mirare să fie conectată la tensiunea continuă, recent liberalii obișnuiți din sector au aflat motivul real al supărării pe Robert Cristian Florea, pe care l-a propus vice, dar s-a lepădat de el, cât ai zice baciună. Diana Ștefana Baciuna, o juristă merituoasă în lupta cu hidra PSD, din poziția de consilier a europarlamentarului Daniel Buda, a intrat în cursa locurilor rezervate doar celor aleși. Pentru că rudele ți le dă Dumnezeu, colocatarii ți se rânduie în funcție de cumetrii, așa și Popescu Pavel cu vecina de dormitor. Baciuna, zic sursele bine informate, avea și alte calități decât ale lui Florea, necunoscute marelui public liberal în freamătul electiv din iarna lui 2021. Ea nu voia din tot sufletul postul, pe inima goală. Și-l merita, datorită sau din cauza împărțirii locative cu tânărul Pavel Popescu. Ea are și acum calitatea de colocatară. Pentru că familiile moderne, nu-s ca cele tradiționale, un imobil de lângă fosta casă de căsătorii a sectorului 4, aflat în proprietatea șoferului lui Pavel Popescu, este împărțit frățește de familia deputatului și a candidatei, fără loc, Diana Ștefana Baciuna”, scrie Ghilezan.

Azi spune una, mâine se răsucește

Mai mult, se aduce în discuție contextul revenirii lui Popescu în România. ”Pavel Popescu, mereu între două trenuri, are o capacitate de dedublare cronică, mărturisesc în surdină liberalii de sector. Azi spune una, mâine se răsucește, de parcă în piept ar avea timusul liber schimbismului. Nu recunoaște că și-a lăsat nevasta thailandeză și cei doi copii în Norvegia, pentru a se încetățenii cu cetățenia țării fiordurilor. Fără a avea fiorul consecvenței, cel care înainte de marea descălecare la PNL Timiș, direct pe un post eligibil, avea să decreteze că nu lasă Norvegia pentru nimic în lume, peste câteva luni s-a dezis de crez, cum ai zice, precum Dante, “Lăsaţi orice speranţă voi ce intraţi…”, titrează aceeași sursă.

Citiți mai multe AICI.

author avatar
Andrei Coman
1.275 afisari

2 COMENTARII

  1. Marius Ghilezan ? 1. Newsweek.ro , 10 noiembrie 2020 , ora 15:30 : ” Cum isi ofera serviciile de consultant un ” jurnalist ” platit de PSD ”. 2. Ziaristii.com , 30 decembrie 2018 : ” Sinecuristul agramat Marius Ghilezan e platit de doua ori de PSD : si prin Avocatul Poporului si direct de la partid . Pseudo-ziaristul e virus al propagandei ruse ”.

  2. Baa, când l am auzit pe neterminatu asta ca a lăsat familia sa i Norvegia sa vina sa salveze cică România îți vine să razi și sa nu i zici în fata ca doar un infiltrat și atât care bla, bla toată ziua!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger