AcasăPoliticaAlina Gorghiu scoate mizeria de sub preşul liberal. A bubuit scandalul în...

Alina Gorghiu scoate mizeria de sub preşul liberal. A bubuit scandalul în PNL!

Alina-Gorghiu

Infracţiune în care au fost implicaţi elevi de la liceu, la PNL Piteşti? Alina Gorghiu cere demiterea șefei Inspectoratului Școlar General din Argeș, Elena Liliana Murguleț, pe care o acuză că a înscris elevi de liceu în partid pentru a-i pune să voteze la alegerile partidului din oraşul din Trivale.

Inspectorul școlar general al județului Argeș trebuie demis de urgență pentru că a dus politicul în școală și elevii în politică, uzând de poziția sa! Singura politică pe care trebuia să o facă era cea a educației”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

A încercat să fenteze sistemul de vot?

Când interesele politice surclasează atribuțiile unei funcții publice, când un inspector școlar general obligă profesorii să voteze în funcție de simpatiile sale și când elevii devin în mâna sa masă de manevră, soluția este una singură: demiterea”, a mai susţinut Alina Gorghiu.

Acuzația de falsificare a convocatorului este gravă, însă atunci când elevii devin instrumente în bătăliile politice interne, cu sprijin de la șefa liberală a învățământului argeșean, se impun măsuri radicale de urgență.

Și se pare că nu este primul derapaj de la atribuțiile funcției sale.

Conduita sa nu este în acord cu ceea ce a promis PNL românilor și nici cu modul în care se comportă marea majoritate a membrilor PNL aflați în funcții publice: cu profesionalism și responsabilitate”, a continuat Gorghiu.

Declarația senatoarei PNL Alina Gorghiu vine după ce presa locală a scris că, pentru a asigura victoria unui anume lider la PNL Pitești, inspectorul școlar general „a înscris elevi de liceu în partid, deși conform convocatorului, drept de vot au doar membri cotizanți până la 31 decembrie”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.256 afisari

6 COMENTARII

  1. @ Când era Alina Gorghiu lider la PNL și le cerea să demisioneze mai și demisionau, ? Remarcați totuși că nu a fost propusă candidat la președenție probabil și datorită dorinței lui Isar de a fi bancher important , ?

  2. & Probabil că Iohannis nu mai solicită demisii ale PNL-iștilor acuzați de diverse fapte nelegale , așa cum le solicita PSD-iștilor, gândindu-se probabil că ar putea fi refuzat de ăia de la PNL care sunt acuzați public, ?

  3. & Dacă Alina Gorghiu a fost un lider mai eficient al PNL decât Iohannis sau Orban, pare însă interesată îndeosebi de contribuția „talentelor” din zona bancară la politica PNL, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger