AcasăPoliticaAlina Gorghiu l-a scos pe Orban de tot de la inimă. De...

Alina Gorghiu l-a scos pe Orban de tot de la inimă. De ce îl acuză de sabotaj? Senatoarea are şi o surpriză „penală”

orban gorghiuAlina Gorghiu l-a scos pe Orban de tot de la inimă. De ce îl acuză de sabotaj? Senatoarea are şi o surpriză "penală"

Alina Gorghiu l-a scos pe Ludovic Orban de tot de la inimă. Dovadă stau ultimele declaraţii, în care senatoarea insinuează că liderul PNL s-a situat de partea USR-iştilor la moţiunea de cenzură, tocmai ca o răzbunare împotriva lui Cîţu, rivalul de la şefia partidului.

Noi considerăm că votul de 9-7 înseamnă că solicitarea trebuie analizată de comisia de statut. Regret că domnul Orban ține trena USR-AUR, prin abținerea de la vot. Girează semnături false sau scanate, lucru care arată un demers politic neserios.

Dacă nu se va trimite la comisia de regulament solicitarea, PNL în primul BPR va repune în discuție cererea”, a spus Alina Gorghiu.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a susținut în ședința BPR că doar semnatarii moțiunii de cenzură ar fi putut contesta propriile semnături.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a explicat luni că „am convocat reuniunea Birourilor permanente ale celor două Camere pentru ziua de astăzi. Evident, am pus pe ordinea de zi punctul obligatoriu care este stabilit de regulamentul ședințelor comune în cadrul art. 94, moțiunea de cenzură”.

Gorghiu ameninţă cu o sesizare penală

Alina Gorghiu a declarat luni, la Antena 3, că nu exclude o sesizare penală privind semnăturile de pe moțiunea USR PLUS AUR.

PNL va folosi toate pârghiile ca să demonstreze că această moțiune de cenzură încalcă Constituția, încalcă legile penale și în același timp procedura administrativă regulamentarĂ pentru depunerea moțiunii de cenzură.

Nu exclud o sesizare penală după ce se va face această verificare administrativă la Comisia de regulament”, a spus Alina Gorghiu.

author avatar
Andrei Ștefan
317 afisari

3 COMENTARII

  1. Alinuța suge puța ! Bă cine depune moțiune de cenzura contra guv. mieu e cu dosare penale! E ilegal ! Numa noi avemm dereptu! Și la furat la fel, doar pnl u poa sa fure restu n-au dreptul !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger