AcasăPoliticaAlina Gorghiu, anunț în plină campanie electorală: ”Mi-au furat pagina de Facebook”

Alina Gorghiu, anunț în plină campanie electorală: ”Mi-au furat pagina de Facebook”

Alina Gorghiu, anunț în plină campanie electorală: ”Mi-au furat pagina de Facebook” (sursa foto: Facebook)

Senatoarea PNL a făcut public, luni, faptul că se confruntă cu o problemă, când vine vorba de funcționarea paginii sale de pe o cunoscută rețea de socializare.

Alina Gorghiu a folosit o altă platformă de socializare pentru a informa cum anume a descoperit acest lucru, dar și faptul că încearcă deja să își recupereze pagina de Facebook. ”Ăsta este adevărul. Mi-au furat pagina de facebook. Sâmbătă dimineață am constatat că cineva rulează un live pe Facebook-ul meu care nu are nicio legătură cu mine, după care nu am mai avut acces la pagină. Acum, echipa de online este în proceduri cu Facebook pentru a recupera pagina”, a transmis Gorghiu, pe pagina sa de Instagram.

Fostul copreședinte al PNL, actualmente senator, nu crede că ar fi o coincidență, mai ales că totul s-a întâmplat în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare, dar și având în vedere faptul că, dată fiind situația generată de noul coronavirus, acțiunile electorale dinaintea scrutinului din decembrie se bazează considerabil pe mediul online. ”Nu mi se pare întâmplător ca pagina mea de Facebook să fie hacked cu două săptămâni înainte de finalul campaniei, în condițiile în care este o campanie atipică, iar toată comunicarea se face pe Facebook”, mai scrie Gorghiu.

Iohannis recomanda campania online

De altfel, săptămânile trecute, însuși președintele Iohannis spunea, despre campania electorală că ”se poate desfășura online”.

”Asta am recomandat de câteva săptămâni, dacă nu chiar de câteva luni bune. Adunările sunt oricum interzise, nici nu sunt necesare și politicienii activi își pot face cunoscută oferta folosind multitudinea de variante media și online. (…) După părerea mea, nu este nevoie de adunări electorale în această perioadă”, spunea Klaus Iohannis, de la Cotroceni, pe 10 noiembrie.

author avatar
Cristina Stefan
243 afisari

2 COMENTARII

  1. Câtă ” giboneză de corporație ” și la fufa asta semidoctă! E senator, auzi! Toate panaramele au demnități publice în țara numită România. Și ne mai plîngem…

  2. I sa furat pagina ,iti dai seama Nu mai poate imprastia dejectii de vulpe drogataFa ti alta tanteo!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger