AcasăPoliticaAlexandru Rafila schimbă tonul și dă un răspuns clar despre utilizarea certificatului...

Alexandru Rafila schimbă tonul și dă un răspuns clar despre utilizarea certificatului verde la locul de muncă

Alexandru RafilaAlexandru Rafila schimbă tonul și dă un răspuns clar despre utilizarea certificatului verde la locul de muncă

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre certificatul verde în România, oficialul precizând că nu s-a renunțat la ideea impunerii documentului la locul de muncă.

Acesta a explicat că părțile au progresat în ceea ce privește consensul și că se dorește ca certificatul verde să fie introdus la locul de muncă atunci când există justificare epidemiologică.

„Consensul a progresat, avem un feedback pozitiv şi cred că adoptarea unui certificat verde cu toate categoriile de eventualităţi – vaccinare, testare, trecere prin boală – este oportună. Vrem ca el să fie introdus atunci când există justificare epidemiologică, când e raţional, şi să renunţăm la el când nu mai e cazul. Asta e ideea, să nu fie pentru totdeauna”, a declarat ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, duminică, la Antena 3.

Certificatul verde, obligatoriu când rata de infectare crește

Alexandru Rafila a subliniat că certificatul verde ar putea fi impus la locul de muncă atunci când rata incidenței crește, urmând ca atunci când scade, documentul să nu mai fie necesar.

„Nu renunţăm complet la idee. Propunerea a fost legată de utilizarea pentru o perioadă de timp limitată ţinând cont de contextul epidemiologic. Dacă e o creştere a cazurilor două săptămâni, se introduce şi se renunţă când scade incidenţa”, a explicat medicul Rafila.

Mai mult decât atât, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a mai spus că i se pare exagerat ca persoanele fără certificat verde – persoanele nevaccinate – să rămână fără loc de muncă deoarece aleg să nu se vaccineze.

author avatar
Andreea Vlad
841 afisari

5 COMENTARII

  1. DUPA CE CA NE DOVEDESTI CA ESTI UN MUIST, RAFILA, IAR LATRI LA NOI? MORTII MA-TI!!! AI SPUS IN PARLAMENT CA TE OCUPI DE MINISTERUL SANATATII SI SAMBATA TE-AI KKAT IN PROPRIA FASOLE DIN TROC?! SCARBA IDIOATA TRAZNI-TE-AR SF ILIE CU TOT NEAMUL TAU! AI AFIRMAT CA MINISTERUL SANATATII ESTE O ANEXA A D.S.U. HUOOOO! SLUGA PROASTA SI VANDUTA!! DECI SUGI PUA LUI ARAFAT ???!!! BRAVO PUI DE CURCA! P.S.D. ASTA E MINISTRUL VOSTRU??! RAPCIUGA ASTA DE MARTOAGA CARE SUGE LA ARAFAT…NE MIRAM NOI CA FIU DE TORTIONAR SA AIBA SIRA SPINARII…RAMA IN CIMENT!!! CIOLACULE, VAI DE KKATUL TAU DE PARTID…CERTIFICAT DE DECES SA VA DEA DUMNEZEU TUTUROR CU ARAFAT SI RAFILA IN FRUNTE! PARTIDUL CURULUI VERDE…VERDE E CULOAREA LEGIUNII ARHANGHELULUI MIHAIL…AUZI A.U.R.?! CULOAREA SANATATII SI NATURII A DEVENIT SIMBOLUL NAZZI? O.M.S. S-A INFIINTAT IN 1946 ANUL PROCESULUI DE LA NURENBERG!!! DRUM DREPT SPRE PUSCARII RAFILA CU TOTI CA TINE!!! 1946…SOVIETIZAREA ROMANIEI CU AJUTORUL SI A LUI TAC-TU, RAFILA!!! AI PRELUAT STAFETA SAU TI SE INFUNDA ACUM??!!

  2. & Dacă efectul vaccinului este ca un „trailer” la vreun „film despre imunitatea naturală”, ?

  3. Daca fraierii suporta orice batjocura, de ce sa nu-i batjocorim pe banii lor?
    Baaa, daca nu ne ridicam in picioare, si stam in continuare in genunchi, astia ne vor omorâ si pe noi si pe copiii nostri! Sclavii nu au fost niciodata considerati fiinte, ci lucruri!!!

  4. Bai Rafiloiule, noi chiar vrem sa faci ce zice popa, nu ce face popa, bai latraule komunist !! Incearca numai sa aprinzi sandramaua, ca numai scanteia mai lipseste, bai habaukule tampit !! Se pare ca habar nu ai ce inseamna un razboi civil adevarat, dar oricum e clar ca vei vedea cum e, si mai ales, vei simti cum e !! Pregateste-te sa iti schimbe mai multe cravate romanasii tai !! Ha ha ha 🙂 Sa vezi tu ce stele verzi o sa vezi, numai da in romanasii tai cu Das Zyklon B Zertifikat aka The Nazi Pass !! Aprinde odata butoiul acela plin cu pulbere care e Walachistanul esuat bananier, sa aiba toti parte de sarbatori nu chiar asa de fericite !! Ha ha ha 🙂 Va fi mai ceva ca in The Walking Dead, bai fiule de catea de Rafiloi ordinar !! Nazi Triple Vaxxin Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger