AcasăPoliticaAlexandru Rafila, prognoză sumbră despre valul 5 al pandemiei. Se vor închide...

Alexandru Rafila, prognoză sumbră despre valul 5 al pandemiei. Se vor închide școlile?

Alexandru RafilaAlexandru Rafila, prognoză sumbră despre valul 5 al pandemiei. Se vor deschide școlile din ianuarie?

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a transmis un mesaj de anul nou pe Facebook prin care le urează românilor sănătate şi îi avertizează că urmează o perioadă dificilă.

Oficialul a transmis că este „nevoie de solidaritate, responsabilitate şi empatie” pentru a depăși această perioadă.

„Primele luni ale lui noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăși avem nevoie de solidaritate, responsabilitate și empatie unii față de ceilalți”, a scris Alexandru Rafila pe Facebook.

„Ne străduim să menținem școlile deschise”

Ministrul PSD al sănătății a precizat că „lucrez împreună cu colegii mei ca să depășim această perioadă cât mai repede și, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical”.

„Dorința mea cea mai puternică este să găsim calea pentru o viață fără constrângeri, pentru a putea călători și participa la evenimente culturale și sportive în siguranță.”, mai scrie ministrul Sănătății în mesajul de început de an.

Alexandru Rafila a subliniat că reprezentanții sistemului de sănătate publică din România caută soluții pentru a menține școlile deschise, deoarece „acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generații sănătoase și instruite”.

author avatar
Andreea Vlad
576 afisari

10 COMENTARII

  1. rafila piatra de moara de gatul psd , confirma ce multi spuneau , ca face agenda oms si nu are prea multe cu Romania .

  2. Rafila fiul securistului tortionar Rafila A vrea sa faca din Romania lagar de concentrare.

  3. @ Dacă se poate zice despre carantinarea celor cu teste de virus negative că este un abuz, devalorizând folosirea testării, ?

  4. & După ce s-a infectat cu virus Rafila s-a vaccinat și occidental, ținând probabil să arate că nu se consideră suficient de bine apărat de propriul sistem imunitar, ? Oare câți nu l-ar considera înțelept despre „evaluarea” făcută fostei securități, ?

  5. HHHHUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO dementuleeeeeeeeeeeeeeeee! …pina nu iti iei un glont in cap nu te lasi!

  6. Se vor închide scolile? Nu stiu pâna unde poate merge servilismul si cretinismul celor din parlamentul român ca să pot raspunde la această întrebare.
    Pot însă sa prevăd că pentru încălcarea codului stabilit la Nuremberg o mare parte dintre ei vor atârna la capătul unor franghii ca orice discipoli de onoare crescuti si educați în spiritul doctrinei Mengele.Șansele au crescut enorm de cand Gheorghiță a recunoscut ca vaccinul este experimental, spectacolul de fringhii si lumini este deja iminent.

  7. De ce nu aduceți bă ivermectină, chinină, arbidol, arbivir, etc??? Vă doare la bască de noi, bine că voi luați de la Becali jigodii ce sânteți!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger