AcasăPoliticaAlexandru Rafila a prezentat planul PSD. S-a întâmplat ceva grav în timpul...

Alexandru Rafila a prezentat planul PSD. S-a întâmplat ceva grav în timpul expunerii. „Mai beau puțină apă”

Alexandru RafilaAlexandru Rafila: Nu începutul școlii este de vină pentru recordul negativ de miercuri. / FOTO: Mediafax

Vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu și Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile parlamentare și reprezentant al României la OMS au susținut o conferință de presă la sediul partidului, marți seară.

PSD a publicat, planul elaborat de partid pentru combaterea epidemiei COVID-19. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a prezentat planul PSD.

Măsuri ale PSD pentru combaterea COVID-19

Printre măsuri se numără testarea tuturor persoanelor din zonele cu rata mare a infectării.

„Testarea tuturor indivizilor, indiferent de simptome, în locurile cu incidență ridicată. Astfel sunt identificate cazurile pre-simptomatice și asimptomatice și se întrerup lanțurile de transmitere prin izolarea promptă a persoanelor infectate”, se numără printre propunerile din programul de guvernare al PSD.

Alexandru Rafila  a vorbit cu mască de protecție peste nas și gură și a avut  probleme de respirație, vocea sa fiind „gâtuită”.

Moment sensibil în timpul conferinței de presă

Acesta a plecat de la pupitru pentru a vedea mai ușor ecranul pe care erau notate punctele cheie, însă, la scurt timp, prof. Rafila a început să tragă aer cu greu și să vorbească cu dificultate.

La scurt timp, încercând să-și dreagă vocea, Alexandru Rafila s-a scuzat și a spus că are probleme cu nivelul de oxigen din cauza măștii. La prima întrerupere, propunerea PSD pentru Senatul României a dat jos masca și a băut puțină apă pentru a-și reveni.

„Mă scuzati un pic, am un pic de lipsă de aer”, a spus Rafila, care a primit o sticlă cu apă. El și-a dat jos masca de mai multe ori să bea apă. Rafila nu a întrerupt conferința și prezintă slide-uri din planul PSD. În continuare acesta vorbește cu greutate.

„Îmi cer scuze că nu am fost în formă”, le-a spus Rafila reporterilor. El a acuzat faptul că în sală este cald și că spațiul este mic.

Întrebat dacă vrea să întrerupă conferința și să reia prezentarea în altă zi, el a răspuns: „Sunt în regula, m-am adaptat. Mai beau puțină apă”.

author avatar
Eli Dan Davidescu
301 afisari

2 COMENTARII

  1. Rafila, jigodie ordinara ce esti, tu ai ramas fara aer dupa 2 minute de vorbit cu masca pe bot, dar copiii astia nevinovati cum pot sa stea 3-4-5 ore cu masca pe fata? …te-n gura de javra spurcata!

  2. Ore cine e mai mare jigodie???Oare nu cel ce scrie si injura oamenii?????CUGETA LA ASTA,DACA INTELEGI SENSUL CUVANTULUI( A CUGETA)!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger