AcasăPoliticaALERTĂ pe scena politică! De ce a spus Mihai Tudose: "Îmi vine...

ALERTĂ pe scena politică! De ce a spus Mihai Tudose: „Îmi vine să mă sinucid!”

mihai tudoseALERTĂ pe scena politică! De ce a spus Mihai Tudose: "Îmi vine să mă sinucid!"

Mihai Tudose a făcut o declaraţie care a pus pe jar scena politică. Este drept, cele mai recente afirmaţii ale fostului premier se înscriu în nota obişnuită a vicepreşedintelui PSD.

Acesta a spus, referitor la remanierea lui Alexandru Nazare, că a fost demis de Florin Cîţu pe motiv că nu ar fi dat bani „primarilor PNL şi acolo unde are Cîţu interese politice”.

De ce s-ar sinucide Mihai Tudose

Mihai Tudose a ironizat faptul că a fost comparat cu Florin Cîţu, căruia i-ar putea fi retras sprijinul politic, pe fondul scandalului demiterii lui Alexandru Nazare. Actualul europarlamentar social-democrat a reaminitit momentul în care a fost nevoit să demisioneze din funcţia de premier în ianuarie 2018.

Nu m-au convins, pur şi simplu mi-au retras sprijinul politic. Cei care mi-au dat votul mi-au zis să nu mai fiu. Am plecat. Comparaţia cu domnul Cîţu mă face să mă duc să mă sinucid.

Se mai întâmplă şi nenorociri cu biroul ăla. Nu mă comparaţi cu Florin Cîţu. Cred că suferă de ceva. E părerea mea că suferă de ceva, acolo la cap, pe undeva”, a afirmat Mihai Tudose la postul Romania TV.

De ce ar fi fost demis Nazare

Mihai Tudose, vicepreşedintele PSD, are propria teorie despre concediere lui Alexandru Nazare.

Nazare nu a vrut să facă ce i-a trasat domnul Cîţu, în sensul de a da bani doar primarilor PNL şi acolo unde are Cîţu interese politice. Nu e foarte fericit cu împrumuturile ăstea imense. Săptămâna trecută a mai luat vreo trei miliarde de euro”, a apus europarlamentarul PSD.

Sursele liberale susțin că decizia nu are legătură cu performanța lui Nazare la Ministerul Finanțelor, ci mai degrabă cu campania electorală din PNL.

Potrivit acestora, ministrul Finanțelor nu este de acord cu alocările bugetare pe care Cîțu le are în vedere pentru primarii liberali.

author avatar
Andrei Ștefan
646 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger