AcasăPoliticaAlertă la Palatul Victoria! A primit rezultat pozitiv la testul COVID

Alertă la Palatul Victoria! A primit rezultat pozitiv la testul COVID

sursa foto: Cristi Barbu/Facebook

Chiar secretarul general adjunct al Guvernului condus de către Ludovic Orban a fost cel care a anunțat în ce condiții a ajuns să facă testul pentru depistarea noului coronavirus, dar și ce a făcut după ce a aflat că rezultatul este unul pozitiv.

Costel Barbu a explicat că e în izolare încă de la începutul săptămânii. ”Vă anunț pe această cale că începând de luni mă aflu în izolare. Am avut simptome ușoare de răceală și am solicitat efectuarea unui test pentru COVID, care a ieșit pozitiv. Starea mea de sănătate este una bună, însă voi rămâne izolat”, a transmis oficialul guvernamental prin intermediul unui mesaj pe Facebook, pe pagina pe care figurează drept Cristi Barbu.

Deja Direcția de Sănătate Publică a făcut ancheta epidemiologică în acest caz, mai explică Barbu. ”Am luat legătura cu toate persoanele cu care m-am aflat în proximitate și am stat împreună mai mult de 15 minute, iar DSP a făcut ancheta epidemiologică. Din fericire, colegii din Guvern – în afară de persoanele de la biroul meu – nu se află în definiția de caz pentru contacți”, susține secretarul general adjunct al Guvernului, în același mesaj.

 

Și șeful CJ Caraș a anunțat că are COVID

Informația a fost aflată după ce recent liberalul Romeo Dunca – ales în fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin la alegerile de luna trecută – a anunțat faptul că a primit rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19.

”Ceea ce ieri părea a fi o ușoară răceală se pare că este altceva. Mi-am făcut un test Covid și, până la sosirea rezultatului, m-am izolat în casă. În această seară am primit răspunsul de la clinică: testul a ieșit pozitiv. Din păcate pentru cei care nu mă doresc la Consiliul Județean Caraș-Severin, nu am simptome, așa că voi sta „pe margine” doar câteva zile. Și, vorba știm noi cui, I will be back”, a scris Dunca, joi, pe Facebook.

407 afisari

6 COMENTARII

  1. Sa dea Dumnezeu sa moriiiiiiiiiiiiiiii in flacari demntule !…..la Bellu cu tine cretinule !

  2. La cimitirul Catelu cu tine cretinule ! …la morgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dementule !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger