AcasăPoliticaAlegerile din sectorul 1, validate! Dan Tudorache, mișcare de ultimă oră /...

Alegerile din sectorul 1, validate! Dan Tudorache, mișcare de ultimă oră / Susținătorii lui au ieșit din nou în stradă: „Revotare!” – GALERIE FOTO și VIDEO

protestAlegerile din sectorul 1, validate! Dan Tudorache, mișcare de ultimă oră / Susținătorii lui au ieșit din nou în stradă: „Revotare!” / captură România TV

Biroul Electoral al sectorului 1 din Capitală a decis, joi seara, că nu se mai renumără voturile. O astfel de decizie venise, cu câteva ore de mai devreme, și de la Biroul Electoral Central.

Ședința s-a încheiat aproape de miezul nopții, iar votul pentru Sectorul 1 al Capitalei a fost validat, transmite Mediafax. Clotilde Armand e noul primar! Decizia i-a nemulțumit însă pe susținătorii lui Dan Tudorache, care au protestat împotriva rezultatelor votului în fața sediului BES.

Zeci de persoane au venit înarmate cu steaguri tricolore, vuvuzele și afișe, nemulțumite de rezultatul oficial al scrutinului de duminică.

„Revotare”, au strigat participanții la protest. La fața locului au fost și zeci de jandarmi, care au oprit traficul pe strada unde se află Biroul Electoral de Sector. Potrivit autorităților, nu s-a înregistrat niciun incident.

foto: inquamphotos.com

Un protest în fața Biroului Electoral Sectorul 1 a avut loc și miercuri dimineață, unde susținătorii actualului primar, Dan Tudorache, au strigat în fața instituției că vor renumărarea voturilor, asta după ce ultimele calcule o scoteau pe Clotilde Armand câștigătoare.

Dan Tudorache a făcut plângere penală

Dan Tudorache, încă în funcție până la 1 noiembrie, a făcut o plângere la Parchetul General şi SIIJ împotriva procurorului care a ocupat funcţia de preşedinte de Biroului Electoral de Circumscripţie Sector 1. Acesta îl acuză de abuz în serviciu. De asemenea, plângerea penală a fost formulată de PSD şi împotriva liderului USR, Dan Barna, precum şi a membrului USR, Andrei Nicolaescu.

„Nu există niciun proces verbal de intrare în acea cameră. Procurorul i-a dat drumul să vină la şedinţa BES. Urmează ca după această şedinţă să se întoarcă la secţia 4 azi sau mâine. (n.r. – marți) să continue cercetările. Vor merge toţi reprezentanţii din Birou. Aşa spunea procurorul. Spun că e foarte bine să se elucideze ce s-a întâmplat”, a spus Dan Tudorache la România TV.

author avatar
Andreea Vlad
1.334 afisari

17 COMENTARII

  1. A fost un antrenament pentru parlamentare. Castigatorii de la alegerile parlamentare sunt deja cunoscuti ! Noi vom merge la vot doar asa ca sa mai avem un motiv de plimbare. Trist, grav si gretos ! Somn usor romani !

  2. Erata : Trist , grav si gretos a fost din dec.2016 pana in noiembrie 2019 , am dormit in bashinile lui Dragnea si Dancila , abia acum ne-am trezit si am deschis larg ferestrele sa iasa putoarea ….

    • In cele opt luni cu ferestrele deschise catre” lumea noua’ putoarea a iesit. In schimb am fost invadati de multimea gindacilor ca au umplut locul .Si pe linga cei zburatori au aparut gindacii negri de bucatarie dar si cei de ghena.Unul nou este cel albastru .De astia este greu sa scapi.Fara un Verde de Paris nu ne scoatem la lumina !!!!!

  3. Fraudarea alegerilor locale, in special in sectorul 1 din capitala de catre USR/Clotilde Armand s-a facut prin nerespectarea art.8 din LEGE nr. 135 din 16 iulie 2020
    privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, precum și a unor măsuri pentru buna organizare și desfășurare a acestora, care stabileste ca : ar trebui ca Serviciul de Telecomunicații Speciale pune la dispoziția organelor competente să constate contravenții și fraude electorale sau să urmărească infracțiuni, la cererea acestora, copii ale înregistrărilor audiovideo prevăzute la alin. (1). din lege.In fapt sectiile de votare nu au fost dotate cu aparatura audiovideo a desfasurarii alegrilor in sectiile de votare.Aceasta incalcare de lege a afectat legalitatea alegerilor locale si clar duce la anularea acestora.Cine va plati ? Un alt fapt extrem d eimportant si care necesita urgent punerea sub acuizatie infractioabnla a celor care au permis intrarea in salile unde sunt sacii cu buletine de vot si procele verbale ce le insotesc, deoarece chiar Clotilde Armand recunaoste ca ei USRT, AU INTRAT ILEGAL IN SALI DEOARECE LI S-AU SPUS CA NU SUNT CAMERE VIDEO.Armand/USR rcunaoste astfel ca URS a talharit buletice de vot cu sacii. https://twitter.com/MonicaKrueger67/status/1311637645546729474

  4. Țara de prosti, sclavi si slugi fara coloana vertebrală. Daca mizeria de securista made france, nu avea nimic de ascuns, nu isi rupea hainele de pe ea, sa nu se renumere voturile. Dar cand esti prost, iti meriti soarta si tu popor roman, esti unul de dobitoace ce isi merita soarta de a sta in cocina

  5. CUM frumos spunea,PETRE TUTEA.AM facut inchisoare ca ma luat aparare unui popor de tampiti!!!!!!

    • Se referea la poporul de mai sus. Romania din esenta l-a meritat altfel nu impartea pita mare pa cea mica. Da e mai complicat.

  6. Romania se afla sub agresiune externa.Poporul spalat pe creier deschide singur portile ocupantilor.Unde sunt aia care tipau ca din gura de sarpe ca pericolul e Rusia?

  7. Ca pondere de tampiti/m² Bucuresti e imediat dupa Cluji atat ca la Cluji intensitateappe explozie e mai mare. Cum ai putea sa inveti sa pierzi daca esti tampit?

  8. Deși toata țara a vazut fraudarea filmata a alegerilor, BEC valideaza frauda electorala comisa de ciracii Clotildei,din USR în frunte cu un procuror haștag rezist! Toate alegerile de la locale au fost fraudate iar unde au ieșit oamenii intradevar votati de popor și acolo sa incercat fraudarea dar nu au reușit. La europarlamentare la fel a fost și urmeaza frauda alegerilor parlamentare! Tradarea poporul român este totală! veorica dancila a semnat OUG ca STS sa fie in sala de vot in loc sa fie AEP! De aici a ainceput frauda alegerilor in 2020! johannis i-a cerut asta veoricăi dăncilă iar ea sa conformat! Daca nu facea asta dăncilă alegerile nu puteau fi fraudate! Ce mai pot face românii ca sa îndrepte tradarea dăncilei,votată pt. mesajul de suveranism al PSD? Eu nu vad soluția..

  9. si cu autodenuntul lui clotilde ca ea era sigura ca nu sunt camerele in functiune si cu imaginile ajunse in puiblic tot a castigat straineza sacul cu banii cei mai multi ca asa e ordinul pe unitate!!!!traiasca stalin care a ouat sintagma ca conteaza cine numara nu cine voteaza !!!!

  10. Nu va mai certati. La prima ploaie o sa fiti cu frigiderul plin de polishi ca nu o sa rezolvati problema inundatiei cum la fel problema apei calde si caldurii… Or poate vreti sa va dati cu smeu in Madagascar…

  11. Legea se utilizeaza in functie de interesele celor de la putere, nu are nimic de-a face cu dreptatea in romania lu ceara voda

  12. Romanii au vazut in sfarsit cum se fura la alegeri, acesti utecisti-usr -sti au aratat lumii cum fura liberalii ca comunistii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger