AcasăPoliticaAlegeri parlamentare 2020. Sondaj-BOMBĂ! Cum votează românii, duminică! Răsturnare spectaculoasă de situaţie

Alegeri parlamentare 2020. Sondaj-BOMBĂ! Cum votează românii, duminică! Răsturnare spectaculoasă de situaţie

Alegeri parlamentare 2020Alegeri parlamentare 2020. Sondaj-BOMBĂ! Cum votează românii, duminică! Răsturnare spectaculoasă de situaţie

Alegerile parlamentare 2020 pot aduce mari surprize. Conform unui sondaj IRES, rezultatele neprevăzute sunt perfect posibile. Dacă, până acum, PNL se situa în fruntea preferinţelor electoratului, se pare că PSD vine tare din urmă.

Un sondaj IRES realizat în 2-3 decembrie indică PSD drept formațiunea aflată pe primul loc în preferințele electorale pentru alegerile parlamentare de duminică.

Iată răsturnarea spectaculoasă de situaţie!

PSD 35%

PNL 32%

USR PLUS 16%

Pro Romania 7%

UDMR 3%

AUR 3%

PMP 3%

Candidat independent 1%

Sondajul a fost realizat la nivel național, pe 1.067 subiecți 18+, prin metoda CATI (telefonic). Eroarea maximă tolerată este ± 3%.

Un sondaj IMAS indica PNL pe primul loc

PNL înregistra în luna noiembrie 28,5% din intenţiile de vot la alegerile parlamentare, în scădere faţă de 32,6% din voturi în octombrie, iar PSD are 23,6%, în creştere faţă de luna precedentă, când era creditat cu 21,7%, relevă un sondaj IMAS.

Cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare, sondajul realizat de IMAS la comanda Europa FM în noiembrie arată cu cine ar vota românii la scrutinul de duminică, 6 decembrie.

PNL este cotat în noiembrie cu 28,5%, cu patru pocente mai puţin decât în octombrie, când avea 32,6%. USR Plus este cotat acum la 18%, în scădere, în condiţiile în care înregistra în octombrie un scor de 20,4% .

Pro România ar urma să fie votat, duminică, de 9,5% dintre alegători, în creştere faţă de ultimul barometru. Sondajul comandat de Europa FM în octombrie arăta că Pro România ar fi fost votat de 8,9% la sută dintre alegători.

author avatar
Andrei Ștefan
2.860 afisari

21 COMENTARII

  1. Cred ca la sondaj au răspuns decedați de covid.
    Asta să liniștească pe cei care vor jos PNL.
    Dacă așa scrie la horoscop multi vor sta pe acasă.
    Toate sondajele au ascunsă o intenție, aceea de a pregăti o fraudă.

  2. Alin Teodorescu , gadele IMAS-ului , nu a fost consilierul lui Adrian Nastase ? Are si el niste obligatii , o sa aiba soarta lui Pieleanu , ala desfiintat de Firea pentru minciuni gogonate …!

  3. SOS ;ROMANII DIN TARA SI M-AI CU SEAMA DIN DIASPORA MONDIALA,VOR SPUNE SI VA FACE ALTCEVA CU VOTURILE ,DOMNIILOR LOR ; REZULTATELE PARTIALE IN DIMINEATA ZILEI DE 7 DECEMBRIE VOR ARATA ASTFEL :PSD=24%.PRO -ROMANIA=4%.AUR=4%.PNL=35%.USR -PLUS =28% .UDMR 5 %.

    • #riciu
      Dar gramatica limbii romane, ce spune? Ca nu ai studiat-o de loc. Dar esti un mare comentator…..

      • ok adevarul doare ,stimata doamna livia.,CU siguranta ,incepind de luni 7 dec . nu ,veti ,m-ai avea curaj sa vorbiti cind marele partid format numai din hotii va pleca ,pentru vecie din viata politica .

    • imparte la 2 scorul usr si esti mai aproape de adevar :)) usr la 15% si e oricum prea mult pentru niste loaze neomarxiste care n-au fost in stare 4 ani sa propuna nici macar un singur proiect de lege in domeniul economic.
      Votez AUR!

  4. Gramatica limbii romane spune :jusitea,coruptea ,politea,preteni,p-orma,peroda,suficent,imedeat iar bunul simt spune ,,sas prost si infatuat Sas fatalau”

    • usr balteste la 15%, lasati vrajeala. s-au mai desteptat si romanii, nu mai cred lozinci si propaganda ieftina de la niste incompetenti neomarxisti care au frecat gazul degeaba 4 ani in Parlament. Votez AUR!

  5. Pute de la o posta a lucratura pzd,nu cred ca romanii au uitat anii de guvernare pzd in care au promis luna si cu stelele si n au facut decat sa inlocuiasca 3 prim ministri 80 de ministri,asta nu i guvernare.Au vopsit gardul cu somitati iar iauntr i leopardul

    • A fost mult mai bn atunci. Inca mai aveam ceva al nostru, productii proprii. Voi, praduitori de tara, cu creiere de maimute atrofiate, nu puteti face distinctie intre iliescu cu i mic si PSD. Mai bn sa crestem productia strainilor, sa sclavim, sa muncim si sa dormim, nu tu viata personala, nu tu un teatru, un film. Marsh cu totii, gunoaie infecte

  6. Mergeti la vot si votati orice in afara javrelor astuia de la pnl/usr ! „Votați echipa cu care vom reconstrui România, votați pentru România normală” a spus tradatorul neamului romanesc iohanis! Ticalosii de la PNDL in frunte cu individul purtatorul lor de cuvant vor sa schimbe Constitutia pe care o calca zilnic in picioare astfel ca jegul de Cotroceni sa poata domni dupa 2024! Niste mincinosi care nu au nimic sfint!

  7. Votez AUR, singurul partid nou care a aparat interesele romanilor nu ale mafiilor. usr e o rusine, ne-au dezamagit total, nu-i de mirare ca nici Nicusor Dan nu ii mai voteaza.

  8. Excelenta sa Cocotatul suprem,impreuna cu generalii mei recent spaguiti,au deja cifrele, rezultatul votului,dupa cum le-a lasat Stalin cu limba de moarte,regula de baza a democratiei dictatorului.Nu vedeti ca Hotul de case cu acte false este sigur pe el ca impreuna cu Sica una mica,vor fi stapanii Rimaniei deacum si-n vecii vecilor,cel putin 4 ani ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger