AcasăPoliticaAlegeri parlamentare 2020. Se joacă Iohannis cu focul? Președintele, acuzat că a...

Alegeri parlamentare 2020. Se joacă Iohannis cu focul? Președintele, acuzat că a încălcat legea! Ce riscă șeful statului (FOTO)

Klaus IohannisAlegeri parlamentare 2020. Se joacă Iohannis cu focul? Îndemnul preşedintelui la vot, scris cu fontul și culorile PNL

Klaus Iohannis a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care îndeamnă românii să iasă la vot.

Chiar dacă nu pomeneşte numele vreunui partid, lucru interzis în ziua de dinaintea alegerilor, mesajul e scris în culorile galben-albastru ale PNL, iar fontul este folosit de partid la alte mesaje electorale.

alegeri
Alegerile parlamentare 2020

Preşedintele României a adăugat o imagine a primului tunel de autostradă finalizat în România, cel de la Săcel, Sibiu, alături de textul „Hai la vot! Tu decizi viitorul României!”.

Mesajul a fost adăugat la ora 20:00 și a fost pus și ca fotografie de copertă a paginii președintelui României. Acesta nu face referire în mod direct la niciun partid, lucru ce ar fi fost interzis în preziua alegerilor.

PSD l-a reclamat deja pe Iohannis la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti

Partidul Social Democrat a considerat că Iohannis îi face „reclamă” mascată PNL-ului. Pentru asta, social-democraţii au ameninţat şi chiar au trecut la fapte!

PSD a făcut sâmbătă o sesizare către Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti împotriva PNL, a preşedintelui Klaus Iohannis şi a primarului general Nicuşor Dan, în urma declaraţiilor făcute de şeful statului după întâlnirea pe care a avut-o cu edilul Capitalei, declaraţii pe care le califică drept „propagandă electorală”.

Social-democraţii solicită înlăturarea acestor mesaje de pe toate mediile de difuzare şi sesizarea Poliţiei în vederea sancţionării „contravenienţilor„. Potrivit sesizării PSD, declaraţia lui Iohannis este material de propagandă electorală.

author avatar
Andrei Ștefan
415 afisari

2 COMENTARII

  1. asa si? dupa ce s-a vazut mare ne-a tras-o din toate pozitiile si nimeni n-a miscat in ,,front”. de ce-ar face-o de acum incolo?

  2. Hai la vot cu un tunel în afiș!!!!! Poate e ala prin care o sa fuga de furia populara el la prima ocazie!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger