AcasăPoliticaAlegeri parlamentare 2020. Rafila, după ce Ciolacu i-a rostit numele ca posibilă...

Alegeri parlamentare 2020. Rafila, după ce Ciolacu i-a rostit numele ca posibilă variantă de premier: ”Răspunsul meu…”

Rafila, după ce Ciolacu i-a rostit numele ca posibilă variantă de premier: ”Răspunsul meu...” (foto: Facebook)

După ce Marcel Ciolacu a rostit, duminică seară, numele lui Alexandru Rafila printre cele patru variante pe care PSD-ul le are în vedere, pentru viitorul premier, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății s-a declarat ”onorat” de această propunere.

Profesorul Rafila, care a candidat la scrutinul din 6 decembrie pentru un loc de deputat, a subliniat că va cumpăni ceva mai mult până să dea un răspuns, dată fiind responsabilitatea pe care o presupune postura de premier – a patra funcție în stat, practic.

”E o propunere care trebuie să fie foarte bine cântărită din punct de vedere al responsabilităților pe care le impune funcția de prim-ministru, pentru că nu nominalizarea e importantă, ci gestionarea corespunzătoare a problemelor acestei țări (…) Este o poziție la care trebuie să reflectez foarte mult, nu pot să o diger peste noapte, pentru că implică multă reponsabilitate și (…) răspunsul meu trebuie foarte bine cântărit. (…) Nu sunt într-o campanie de acumulare de funcții, ci e vorba de responsabilitate inclusiv personală”, a ținut să menționeze Rafila într-o intervenție avută luni la Digi24.

Celelalte trei nume rostite de Ciolacu

După aflarea rezultatelor exit-poll de la alegerile parlamentare, liderul PSD a anunțat patru nume care sunt ”în cărți” pentru propunerea de viitor prim-ministru.

”Sunt vreo patru propuneri. Am să-l hotărăsc (premierul-n.n) împreună cu colegii mei (…). I-am enumerat pe dl. Sorin Grindeanu, pe dl. Vasile Dâncu, pe dl. Mihai Tudose şi, mai nou, dl. Alexandru Rafila”, a declarat Ciolacu, la Antena3.

author avatar
Cristina Stefan
234 afisari

1 COMENTARIU

  1. CEEEEEEEEEEEEEEE , vai de capul lui Ciolacu ! …Rafila la Jilava nu premier …poate premier la JILAVA!….hai sictir dementilor cu ideile voastre de cretinoizi !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger