AcasăPoliticaALEGERI PARLAMENTARE 2020. Peste 100 de sesizări cu privire nereguli electorale. Câte...

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Peste 100 de sesizări cu privire nereguli electorale. Câte s-au și confirmat – VIDEO

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. 101 sesizări cu privire nereguli electorale. Câte s-au și confirmat - VIDEO

Românii sunt așteptați, duminică, la vot, la alegerile parlamentare. Orele care s-au scurs de la deschiderea secțiilor de votare nu au fost lipsite de incidente.

De altfel, din câte a precizat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, în cadrul unei declarații de presă susținute la ora 15, până la momentul respectiv ”au fost înregistrate 101 sesizări cu privire la contravenții sau infracțiuni electorale”.

Sesizările au fost supuse verificărilor, iar din datele făcute publice de oficialul MAI, 30 nu și-au găsit confirmare. De asemenea, s-a anunțat că se fac cercetări cu privire la 10 infracțiuni electorale. Și că au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale – 11 avertismente scrise și amenzi în valoare de 85.000 de lei.

Amendați pentru că și-au fotografiat buletinul de vot

De asemenea, din câte a mai precizat Dajbog, trei alegători care și-au pozat buletinul de vot în cabina de votare au fost sancționați.

Din nefericire, de la deschiderea urnelor, doi oameni care veniseră la vot au murit. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne a mai anunțat că pe parcursul zilei au fost înregistrate opt cazuri medicale, doi oameni fiind duși la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

author avatar
Cristina Stefan
86 afisari

1 COMENTARIU

  1. CONDUCATORII PSD SI MEMBRII ACESTUI PARTID DE LA TOATE NIVELELE TREBUIE SA SE MOBILIZEZE SI SA-SI SPOREASCA ATENTIA PENTRU CA IOHANIS SI ACOLITII LUI MERCENARII DE LA PNL/USR IN DISPERARE VOR FACE TOATE ILEGALITATILE SI FURACIUNILE CA SA MASLUIASCA ACESTE ALEGERI IN FAVOAREA LOR PENTRU A NU PIERDE PUTEREA TOTALA CE SI-O DORESC PENTRU A VINDE TARA MAFIEI EXTERNE CARE IAU PUS IN FUNCTIE !!!!
    SOLICITAM STS-ului SI CELORLALTE INSTITUTII ALE STATULUI SA NU (accepte) TOLEREZE FURACIUNILE CE VOR SA LE FACA IOHANIS CU ACOLITII LUI PNL/USR ASA CUM AU FACUT LA ALEGERILE LOCALE !!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger