AcasăPoliticaAlegeri parlamentare 2020. Mișcare de ultimă oră pe listele PSD

Alegeri parlamentare 2020. Mișcare de ultimă oră pe listele PSD

PSDAlegeri parlamentare 2020. Mișcare de ultimă oră de listele PSD / foto: Știri Botoșani

Alegeri parlamentare 2020. S-au stabilit deja candidații pentru alegerile parlamentare 2020. În aproximativ două săptămâni va începe campania electorală pentru scrutinul din 6 decembrie.

Există nume noi, dar și personaje deja familiarizate cu o funcție de deputat sau senator. Termenul pentru depunerea listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare s-a încheiat joi, 22 octombrie. Social-democrații și-au depus candidaturile la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Deputatul Cătălin Zamfira a anunțat că va candida pentru un nou mandat în Parlamentul României. Nu este singurul nume sonor care se va regăsi pe lista PSD Neamț. Și Răzvan Cuc, fostul ministru al transporturilor în Guvernele Grindeanu și Tudose, va candida pentru Senat. Constantin Cătălin Zamfira a fost ales în 2016, candidând pe listele PSD Ilfov.

Iată lista propunerilor PSD Neamț!

Senat:

  • Răzvan Cuc
  • Florentina Luca Moise
  • Neculai Avădanei

Camera Deputaților

  • Ciprian Constantin Șerban
  • Oana Gianina Bulai
  • Remus Munteanu
  • Constantin Cătălin Zamfira

PSD vrea să câștige alegerile cu medici

Conducerea PSD i-a tras pe linie moartă pe Marian Oprișan, Viorica Dăncilă, Florin Iordache, Eugen Nicolicea și Șerban Nicolae. PSD vrea să câștige alegerile cu medici cunoscuți ca Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel sau Patriciu Achimaș-Cadariu. Social-democrații au anunțat cu surle și trâmbițe înscrierea lor în partid. Cei doi vor deschide lista la București pentru Camera Deputaților și, respectiv, Senat.

Fostul judecător al Curții Constituționale Simona Maya Teodoroiu va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților în Prahova. Laura Vicol, fosta avocată a Alinei Bica și a lui Daniel Dragomir candidează din partea PSD Dolj la Senat. Fiul lui Cristian Popescu Piedone a primit un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaţilor a PSD Suceava deși este membru al PPU-SL și liderul organizației de la Sectorul 5, Bucureşti.

author avatar
Andreea Vlad
381 afisari

1 COMENTARIU

  1. La faza asta cu fiul lui Piedone,un terchea berchea de bani gata ” castigati cinstit ” de Piedone la fiecare semnatura „indelung gandita „,domnule Ciolacu te-ai facut de ras. Indepartezi oameni de valoare care atrag voturi,si promovezi muhaiele. Uite la ei,ciumetele lui Piedone,social democrat inascut,a muncit din greu pt. PSD. Sa va ia dracu pe amandoi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger