AcasăPoliticaAlegeri parlamentare 2020. Mihai Tudose, despre Tăriceanu. „A supraviețuit la cinci căsătorii,...

Alegeri parlamentare 2020. Mihai Tudose, despre Tăriceanu. „A supraviețuit la cinci căsătorii, dar l-a omorât Ponta”

mihai tudoseAlegeri parlamentare 2020. Mihai Tudose, despre Tăriceanu. „A supraviețuit la cinci căsătorii, dar l-a <> Ponta”

Europarlamentarul Mihai Tudose a ironizat situaţia lui Călin Popescu Tăriceanu, candidat pe listele Pro România, partid care nu a mai prins pragul la alegerile parlamentare 2020.

Vicepreședintele PSD a comentat, într-o notă ironică, eșecul Pro România la alegerile parlamentare 2020.

„Tăriceanu a supravieţuit la cinci căsătorii şi l-a omorât Ponta. S-a asanat puţin clasa politică”, a declarat Mihai Tudose la Antena 3.

De altfel, social-democratul a subliniat în nenumărate rânduri faptul că Pro România nu va atinge pragul, aşa că pretenţiile de guvernare ale lui Victor Ponta sunt false. Pro România a obţinut la aceste parlamentare puţin peste 4%.

Victor Ponta se retrage din politică

Victor Ponta, liderul Pro România, a postat un mesaj pe Facebook, în noaptea de duminică spre luni, în care sugerează că se retrage din viața politică, cel puțin pentru o perioadă, după ce rezultatele provizorii ale alegerilor parlamentare au indicat o înfrângere a partidului său.

„Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect?
Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari !
Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalti!
NEVER GIVE UP !”, a scris liderul Pro România pe Facebook.

Victor Ponta a deschis lista partidului în București la Camera Deputaților și Călin Popescu Tăriceanu a deschis lista la Senat.

author avatar
Andreea Vlad
453 afisari

3 COMENTARII

  1. Ponta, drum bun, cărare bătută. Ai dat dovada aroganței tale supreme, ți-ai atacat fostul partid care ți-a dat tot, funcții și putere, tu fiind cel mai tare critic/dușman al său. Nici liberalii sau useriștii nu au atacat PSD așa cum ai făcut tu.

  2. Asa este,a facut si multe magarii tradatorul asta:a spart USR-ul,a pus-o pe cucuvea procuror sef DNA care a decimat pesedisti de frunte,a criticat non stop PSD-ul,a dat-o jos pe Dancila(o femeie cu mult bun simt si patrioata,nu ca nenorocitul de sas),l-a prostit si pe Tariceanu sa-l urmeze,si au cazut in groapa amandoi.Asta e ponta!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger