AcasăPoliticaALEGERI PARLAMENTARE 2020. Ludovic Orban, prima reacție după exit-poll-uri: ”PNL consideră că...

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Ludovic Orban, prima reacție după exit-poll-uri: ”PNL consideră că este câștigătorul acestor alegeri” – VIDEO

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Ludovic Orban, prima reacție după exit-poll-uri: ”PNL consideră că este câștigătorul acestor alegeri” - VIDEO

Alegerile parlamentare 2020 s-au încheiat. După ce secțiile de votare din România s-au închis, la scurtă vreme după ora 21 s-au aflat și rezultatele tip exit-poll, care conturează opțiunile alegătorilor, dar și primele reacții din sfera principalelor partide politice, ai căror reprezentanți au urmărit aceste prime cifre estimative.

Astfel, primul care a ieșit cu un mesaj a fost premierul Ludovic Orban. ”PNL consideră că este câștigătorul acestor alegeri, atât câștigătorul moral, cât și câștigătorul la procesul de numărare a voturilor”, a declarat Orban, de la sediul PNL.

”Le mulțumesc tuturor românilor care au decis să-și exercite dreptul fundamental la vot, în ciuda campaniilor mincinoase, în ciuda descurajării practicate de alte formațiuni politice, respect pe toți cei care au decis să participe la vot, în condiții de pandemie și ca atare le mulțumesc”, a mai transmis premierul și, totodată, liderul Partidului Național Liberal.

author avatar
Cristina Stefan
185 afisari

2 COMENTARII

  1. Probabil au dreptate cei din presa externa ca exista unii romani care isi merita soarta daca accepta sa fie mintiti zilnic la modul cel mai parsiv si calcate drepturile lor in picioare in mod evident de catre acest Iohanis mercenar vandut strainatatii si acolitii sai de la pnl/usr , care de 6 ani de cand este in functie a sabotat Romania , a indatorat-o cu miliarde de euro si a batjocorit cu o aroganta primitiva, pe romani !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger