AcasăPoliticaAlegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban candidează pentru un mandat de deputat! Ce...

Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban candidează pentru un mandat de deputat! Ce listă va deschide

Ludovic OrbanAlegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban candidează pentru un mandat de deputat! Ce listă va deschide / foto: Antena 3

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, și-a anunţat, luni, candidatura la alegerile parlamentare. Acesta va deschide lista partidului pentru Camera Deputaţilor la Bucureşti.

„Preşedintele partidului candidează în Bucureşti”, a spus Orban, după o şedinţă a conducerii PNL. El a precizat că liberalii vor depune listele cu semnături pe 20 octombrie, iar pe 21 octombrie, listele cu candidaţi.

„Am hotărât pe data de 20 data depunerii semnăturilor pentru susţinerea candidaţilor PNL în alegerile parlamentare şi după depunerea semnăturilor la Biroul Electoral Central va urma pe 20 după-amiază şi 21 octombrie depunerea listelor de candidaţi în fiecare circumscripţie electorală. Am stabilit şi alte detalii legate de graficul de campanie, de evenimentele pe care vrem să le organizăm în campanie şi am discutat despre respectarea riguroasă a normelor de protecţie sanitară pe parcursul campaniei”, a spus Ludovic Orban.

Ce miniștri se vor afla pe liste

Acesta a arătat că miniştrii au o şansă reală de a fi pe lista la parlamentare. „Când vom primi listele din partea fiecărei organizaţii judeţene validate în Colegiul Director judeţean vom şti exact cine candidează. (…) Cu siguranţă orice ministru care doreşte să candideze mai ales după activitatea depusă are o şansă reală reală de a fi pe listă”, a afirmat liderul liberalilor.

Consideră PSD un contracandidat periculos

Premierul a declarat că PSD rămâne un contracandidat periculos, astfel că se vor mobiliza încât să convingă românii că PNL este o opțiune bună la acest scrutin.

„Obiectivul nostru este să câștigăm alegerile. După cum s-a văzut la alegerile locale, PSD rămâne în continuare un pericol. Mobilizarea va fi exemplară. Vom face o campanie extrem de intensă, în care vom prezenta toate proiectele noastre și vom convinge românii că PNL este cea mai bună opțiune pentru dezvoltarea României”, a mai spus Ludovic Orban.

Referitor la posibilitatea amânării alegerilor parlamentare, premierul a declarat că derularea campaniei și a votului, în conformitate cu regulile care au fost aplicate și la alegerile locale, nu prezintă un risc suplimentar de infectare.

author avatar
Andreea Vlad
170 afisari

1 COMENTARIU

  1. Deci ingramadeala cu sute si mii de persoane votante, la sectiile de votare, nu reprezinta un pericol dar ingramadeala de la Sfanta, da !
    Pai sa explice Orban de ce a crescut brusc numarul de imbolnaviri la 2 sapt de la data votarii ?
    La ei nu conteaza starea de sanatate, conteaza doar locul caldut in Parlament ?
    Dupa alegeri o sa ne interzica tot ? O sa taie din salarii ca base in 2009 ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger