AcasăPoliticaAlegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis le-a vorbit românilor despre şansa unică pe...

Alegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis le-a vorbit românilor despre şansa unică pe care o au azi

Klaus IohannisAlegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis le-a vorbit românilor dspre şasa unică pe care o au azi

Klaus Iohannis a votat, duminică dimineaţă, la alegerile parlamentare 2020.

Preşedintele a dezvăluit că avem şansa istorică de a alege un Parlament mai bun, care realmente se ocupă de problemele românilor şi că e important să mergem la vot. ”Dragi români, vă rog, mergeţi la vot!”, a transmis preşedintele.

O zi extrem de importantă astăzi, avem şansa chiar istorică de a alege un Parlament mai bun, un Parlament care realmente se ocupă de problemele românilor şi un Parlament care face legi bune pentru România.

Este extrem de important să mergem la vot, alegerile nu se câştigă în sondaje, alegerile se câştigă la urne şi este între timp foarte clar, fiecare vot contează. Dragi români, astăzi este foarte important, vă rog mergeţi la vot!„, a transmis preşedintele, preluat de news.ro.

Îndemnul preşedintelui la vot pentru alegerile parlamentare 2020, scris cu fontul și culorile PNL

Klaus Iohannis a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care îndeamnă românii să iasă la vot.

Chiar dacă nu pomeneşte numele vreunui partid, lucru interzis în ziua de dinaintea alegerilor, mesajul e scris în culorile galben-albastru ale PNL, iar fontul este folosit de partid la alte mesaje electorale.

Preşedintele României a adăugat o imagine a primului tunel de autostradă finalizat în România, cel de la Săcel, Sibiu, alături de textul „Hai la vot! Tu decizi viitorul României!”. Mesajul a fost adăugat la ora 20:00 și a fost pus și ca fotografie de copertă a paginii președintelui României. Acesta nu face referire în mod direct la niciun partid, lucru ce ar fi fost interzis în preziua alegerilor.

author avatar
Andrei Ștefan
222 afisari

6 COMENTARII

  1. Dragi tovarăși si pretini, votati guvernul meu, ca sa va închid in case, sa falimentez România, pentru a putea vinde pe nimic TransGaz, Hidroelectrica, Transelectrica, porturi, aeroportul Otopeni, terenurile de la Ads, sa va închid piețele ca sa distrugem țăranii romanii si sa cumpărați de la marile supermarket uri, nu mai trebuie sa existe nimic românesc in țara asta, doar săsesc, nemțesc, unguresc. Si daca ma supărați, dau si Ardealul nemților. Gril Hitler, traiasca nazismul ue

  2. Comisarul . ro : ” LIVE / PRIMA VESTE PROASTA PENTRU PSD : RURALUL STA ACASA !” Pana la ora 12:30 votasera 2.259.578 persoane , 1.300.000 in mediul urban si 980.745 in mediul rural , cu 300.000 mai putin ca in mediul urban .

  3. G4 Media.ro : ” VOTUL IN MEDIUL RURAL S-A PRABUSIT IN COMPARATIE CU ALEGERILE LOCALE : PIERDERE DE PESTE 680.000 DE VOTURI LA ORA 12:00” .

  4. Sansa unica pe care o au romanii azi, este sa-i dea cu votul peste ranjet slugii, in asa fel incat nici generalii facuti pe fuga la apelul bocancilor, sa nu mai aiba ce face cu tableta buclucasa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger