AcasăPoliticaALEGERI PARLAMENTARE 2020. Gabriela Firea, scenariu-bombă: „Miza este una de viață și...

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Gabriela Firea, scenariu-bombă: „Miza este una de viață și de moarte!”

Gabriela FireaALEGERI PARLAMENTARE 2020. Gabriela Firea lansează un scenariu-bombă: „Miza este una de viață și de moarte” / foto: Mediafax

Gabriela Firea, candidată la Senatul României din partea PSD, a declarat, duminică, la sediul central din București al social-democraților, că România se află într-o situație în care ”miza este una de viață și de moarte”.

Fostul edil al Capitalei îi îndeamnă pe bucureșteni să voteze PSD, amintindu-le că „Guvernul României (n.r. un guvern liberal) este singurul din Europa care nu a aplicat metodele care au avut succes în Europa pentru salvarea vieților.”

„Votăm ca să ne salvăm!”, a transmis Gabriela Firea, care prezicează că „Putem schimba soarta României, din punct de vedere medical, al educației, al locurilor de muncă. Încă 4 ani cu PNL la Palatul Victoria înseamnă falimentul economiei, distrugerea și compromiterea sistemului medical și educațional.”

Cere redeschiderea școlilor

Firea a anunțat că dacă PSD va ajunge la putere va redeschide școlile și piețele. Totodată, ea a precizat că închiderea bisericilor și alungarea credincioșilor nu s-a întâmplat nici în timpul vreunui război prin care a trecut țara.

„S-a refuzat testarea, testarea extinsă. Dacă vom ajunge la guvernare, vom implementa măsurile luate în Europa, vom testa mai mult. Suntem printre puținele țări care au închis școlile. Ele trebuie redeschise, vom trata profesorii, copiii, părinții. La fel s-a întâmplat și în privința piețelor, numite de premier ”zona zooster”.

Nu trebuie interzisă credința, nu trebuie să se intre cu mascații, cu poliția în biserici. Trăim într-o țară în care ste interzisă credința. Au pus lacăt pe școli, pe piețe, pe biserici. În niciun război nu s-a interzis credința, nu s-au închis bisericile.”, a spus Gabriela Firea.

author avatar
Andreea Vlad
491 afisari

3 COMENTARII

  1. Pana la urma are dreptate.Dar ce te faci cu prostii,s-adovedit ca f. multi romani se la sa prostiti chiar in fata. Ce spune Firea este adevarat,chiar daca e dela PeeeeSeeeeDeeee.

  2. Votați PNL pentru a tăia ajutorul pentru încălzire acordat pensionarilor cu pensii mici sau nevoiași, pentru a tăia bursele elevilor, pentru menținerea bășcăliei cu învățământul online etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger