AcasăPoliticaAlegeri parlamentare 2020. Gabriela Firea a votat „pentru bucureșteni”. Ce scop are...

Alegeri parlamentare 2020. Gabriela Firea a votat „pentru bucureșteni”. Ce scop are fostul primar al Capitalei

Gabriela FireaAlegeri parlamentare 2020. Gabriela Firea a votat la primele ore ale dimineţii. A spus şi de ce a făcut-o!

Fostul primar al Capitalei a votat, duminică dimineaţă, la alegerile parlamentare 2020. Gabriela Firea s-a prezentat la urne încă de la primele ore ale dimineţii.

Prim-vicepreşedintele PSD a declarat că a votat cu gândul la o majoritate parlamentară care să aducă o formulă guvernamentală ”cu oameni competenţi” pentru o gestionare mai performantă a crizei sanitare.

Firea a dezvăluit pentru ce a votat la alegerile parlamentare 2020

Am votat cu gândul la o majoritate parlamentară care să poată aduce românilor o formulă guvernamentală cu specialişti, cu oameni competenţi, care să gestioneze mult mai performant criza sanitară. Am votat, de asemenea, pentru o majoritate parlamentară care să pună bazele unei formule guvernamentale care să nu mai arunce povara pandemiei către cetăţeni, să redeschidă şcolile, să nu mai închidă bisericile, să nu mai închidă pieţele, să redeschidă industria Horeca, să redeschidă teatrele, respectând măsurile igienico sanitare.

Am votat cu gândul că noul Parlament va respecta şi va impune Guvernului să respecte legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte pensiile şi, de asemenea, alocaţiile pentru copii”, a spus Gabriela Firea, la ieşirea de la urne„, a declarat Gabriela Firea, preluată de Agerpres.

Vânează Firea imunitatea de parlamentar?

Aceasta este mai mult o poveste, pentru că, în momentul în care există anumite solicitări din partea instituţiilor statului, Parlamentul imediat a aprobat ridicarea imunităţii, dar nu este cazul să mă gândesc la aşa ceva. Toată activitatea mea a stat sub semnul legalităţii, corectitudinii, respectării tuturor instituţiilor statului, nu am de ce să mă tem.

Am fost un om corect la Primărie şi voi fi cu siguranţă un om onest în Parlament, aşa cum am mai fost, pentru că, dacă vă aduceţi aminte, înainte de a fi primar, am mai avut un mandat de senator, deci nu merg în Parlament pentru imunitate, merg în Parlament pentru oameni, nu am de ce să mă tem, decât dacă, bineînţeles, forţe nevăzute şi obscure vor să fabrice ceva de genul acesta, dar se va dovedi foarte simplu că au fost făcături„, a mai afirmat Firea.

author avatar
Andrei Ștefan
114 afisari

1 COMENTARIU

  1. uite cum arata o centurista…?..parca e la produs asa tine obiectul in mana…ca marime se potriveste la cat de mare are gura,apropo astea cu gura mare au si aia mare ?…sa vina hita cu scula la vorbitor…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger