AcasăPoliticaAlegeri parlamentare 2020. Marian Ceaușescu a „atacat” familia lui Adrian Năstase! Nici...

Alegeri parlamentare 2020. Marian Ceaușescu a „atacat” familia lui Adrian Năstase! Nici Ion Iliescu nu a scăpat! (VIDEO)

Adrian NăstaseAlegeri parlamentare 2020. Fiii lui Adrian Năstase, huiduiți de „Ceaușescu” la secțiile de votare (VIDEO)

Soția și cei doi fii ai lui Adrian Năstase s-au prezentat, duminică, la urne, pentru a-și alegeri viitorii senatori și deputați. Familia fostului premier au fost huiduiți de protestatarul „Ceaușescu”, pe numele său Marian Moroșanu, în timp ce mergeau către secțiile de votare.

„Ceaușescu” i-a făcut hoți și le-a reproșat că s-au îmbogățit de pe urma furturilor făcute de Adrian Năstase, pe vremea când a fost premier.

Ia uitați, fiii criminalului economic Adrian Năstase, care vor să vină în politică. Hoții hoților. Cum v-a îmboățit tatăl vostru prin furt, mă? Cum ai făcut tu, mă, facultatea în America cu banii furați? Fiii hoțului Adrian Năstase! Fir-ați ai dracu de hoți, de borfași! Adrian Nastase, borfașul borfașilor!”, a spus Marian Moroșanu, conform aktual24.ro.

Adrian Năstase, apărat de un fost coleg de partid

Codrin Ștefănescu, fost secretar al PSD a luat poziție față de incident, pe Facebook, acolo unde l-a criticat pe Ceaușescu.

Adrian Năstase va rămâne cel mai bun și patriot prim-ministru din istoria României de dupā Revoluție! Iar pentru asta a plătit cu propria-i libertate! Și este inadmisibil ca, astăzi, un dobitoc, bâlbâit și fără nici o ocupație clară, să-i hărțuiască și înjure copiii și soția! Și asta în timp ce mergeau la vot! Este incredibil cum sunt tolerați de societate acești indivizi care, de câțiva ani buni, vâneazā și amenință în plină zi oameni care au fācut ceva concret pentru țară! E din ce în ce mai clar că pentru acești hastagi și reziști, nu se aplică chiar nici o lege! Și mă așteptăm deja să văd un comunicat din partea Poliției și o poziție publicā din partea „noului PSD”!”, scrie Ștefănescu pe Facebook.

Marian Ceaușescu a fost și la casa lui Ion Iliescu

Cunoscutul protestatar din Piața Victoriei și nu numai a mers și la casa lui Ion Iliescu, de unde a realizat o transmisiune pe Facebook. Marian Ceauşescu a militat pentru aducerea fostului preşedinte al României în faţa Justiţiei, cu scopul de a fi judecat pentru eventualele crime de la Revoluţia din 1989.

author avatar
Andreea Vlad
804 afisari

2 COMENTARII

  1. Din ce traieste acest gunoi? Cine ii da ordine sa se comporte ca un borfas? Asa stie uniunea sacul si rucsacul sa faca politica? De ce este lasat liber pe strazi si nu este in camasa de forta la spitalul de nebuni? Ce zice „justitea”?

  2. Da acest individ dezaxat este unealta mercenarului iohanis si a acolitilor sai vanzatori de tara PNL/USR , este lasat este lasat liber de institutiile statului justitie si de forta pentru ca aceste institutii sunt aservite lui iohanis si grupului de mrcenari pnl/usr !!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger