AcasăPoliticaAlegeri parlamentare 2020. EBA, cu ochii pe AUR. Visul de parlamentar mai...

Alegeri parlamentare 2020. EBA, cu ochii pe AUR. Visul de parlamentar mai așteaptă

Alegeri parlamentare 2020. EBA, cu ochii pe AUR. Visul de parlamentar mai așteaptă (foto: Facebook)

Elena Băsescu mai are de așteptat până să își vadă împlinit visul de a ajunge în băncile Parlamentului României.

Din câte arată cele mai recente date oficiale, în județul Constanța, alegerile au fost câștigate de PNL, pe locul 2 situându-se PSD, urmat de Alianța USR-Plus și de AUR – formațiunea care a produs surpriza acestor alegeri nu doar la malul mării.

Până la momentul de față, cel puțin, cifrele arată că Partidul Mișcarea Populară, din partea căruia a candidat Elena Băsescu, pentru un loc în Camera Deputaților, nu a trecut de pragul de 5%. La fel și PRO România.

Potrivit ctnews.ro, din câte reiese din datele venite de la Biroul Electoral, după centralizarea datelor de la cele 559 de secții de votare din județul Constanța, rezultatele au fost următoarele:

  • Camera Deputaților: PNL – 26,18 %

PSD – 24,72 %

Alianța USR-PLUS – 18 %

AUR – 14 %

  • Senat: PNL – 26,95 %

PSD – 24,94 %

Alianța USR-PLUS – 18,38 %

AUR – 14,24 %

Speranțe după vot

Duminică, Elena Băsescu a votat la Colegiul Mihai Eminescu, din Constanța. ”Am votat cea mai bună echipă pentru judeţul Constanţa şi cel mai bun program de guvernare pentru ţară. Am votat cu speranţă pentru viitorul copiilor noştri. Am votat cu încredere că, împreună, vom putea mişca judeţul Constanţa şi întreaga Românie în direcţia bună. Am votat cu speranţa că în viitorul Legislativ vor fi mai mulţi parlamentari care să susţină familiile monoparentale şi să încurajeze natalitatea. Fac apel la constănţeni să iasă în număr cât mai mare la vot pentru a oferi legitimitate următorului Parlament”, a transmis fostul europarlamentar, pe pagina oficială de Facebook.

author avatar
Andrei Coman
509 afisari

3 COMENTARII

  1. Acum prostana taichi o sa suga oo ce o sa faca.
    Succesuri pe mai departe in politica de damigeana.

  2. Mai, fata lui tata, parca te pusei sa faci copii ( deja ai trei, nu-i asa?). Eu zic sa continui, politica zilelor noastre e grea si nu mi s-a parut niciodata ca ai fi vreo lumina, asa ca lasa politica pentru altii, ca nu te califici in sensul asta ! Ca ai fost europarlamentar si nu mai tin minte de cate ori m-am simtit jenata si rusinata atunci cand te prezenta-i la microfon, asa este, ai fost europarlamenta ! Traiasca tata !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger