AcasăPoliticaALEGERI PARLAMENTARE 2020. „Dottore” Ponta, atacat în direct de Tomac și Cioloș....

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. „Dottore” Ponta, atacat în direct de Tomac și Cioloș. Cum a răspuns după croşeul încasat de la adversari

alegeri parlamentare 2020ALEGERI PARLAMENTARE 2020. „Dottore” Ponta, atacat în direct de Tomac și Cioloș. Cum a răspuns după croşeul încasat de la adversari

Candidații la alegerile parlamentare Victor Ponta (Pro România), Dacian Cioloș (USR-PLUS) și Eugen Tomac (PMP), au participat miercuri seară la o dezbatere electorală. Printre temele dezbătute de politicieni s-a aflat și educația.

Dacian Cioloș a fost primul candidat din studioul Digi 24 care a pus o întrebare unui contracandidat pe tema Educației, alegându-l pe Victor Ponta: „Cum am putea să eliminăm impostura din acordarea titlurilor de doctor, cum vedeți reformarea și recredibilizarea sistemului de învățământ universitar și mai ales a celui de doctorate, și care este părerea dvs ce sancțiuni ar trebui pentru plagiatele dovedite?”.

Victor Ponta i-a răspuns: „V-ați supărat că v-am prins cu arsu din 2016. Îl luăm pe primarul din Brașov care a declarat că are școală și n-a făcut-o. Îl luăm pe Vlad Voiculescu căpitan la 15 ani. Îl luăm pe ministrul dvs din 2016. Întâi a fost dl Curaj. I-ați dat ordin să-mi facă acel dosar de plagiat. Dl Curaj a preferat să demisioneze. L-ați adus pe Mircea Dumitru și el fiind colaborat al Securității, a fost de acord. Am făcut facultate”.

Doctoratul pagiat al lui Ponta, subiect de dispută

În discuție s-a scurs, așa cum era de așteptat, subiectul doctoratului plagiat al lui Victor Ponta. Tomac și Cioloș n-au ratat ocazia să-l atace contracandidatul.

Candidatul PMP Eugen Tomac a ales acest subiect pentru întrebarea adresată liderului Pro România. „Considerați că plagiatul este o vulnerabilitate? Există o soluție pentru a combate această problemă serioasă?”, l-a întrebat Tomac pe Ponta.

„Cu turnători la Securitate cum a fost și ministrul dl Cioloș, cum e și tatăl tău, Băsescu, nu se poate reforma nimic. Eu am fost la școală, la Facultatea de Drept, mi-am susținut examenele”, s-a apărat președintele Pro România.

Eugen Tomac l-a atacat fără nicio reținere, numindu-l „dottore”, care se traduce prin „șarlatan, pretins doctor, impostor”.

Victor Ponta nu se lasă călcat în picioare și îi răspunde: „Te-a învățat bine șeful tău. Scoate casca din ureche”.

„Consider că este o vulnerabilitate serioasă plagiatul pentru sistemul de învățământ, mediul academic. Copiii de astăzi au nevoie de modele. Mă așteptam de la dl Ponta un răspuns ca de la un fost prim-ministru, care trebuie să recunoască că a plagiat, că a renunțat la titlul de doctor și că recomandă tuturor ca pe viitor să nu facă ceea ce a făcut domnia sa”, a declarat Eugen Tomac.

author avatar
Andreea Vlad
628 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai avem 3 tolomaci.
    Unu care il pupa in cur pe Petrov.
    Altul care l-a pupat in cur pe Petrov.
    Si un alt tolomac care facea de paza la cei ce ii pupau in cur pe Petrovi

  2. Din cauza asta ma grabesc si numar orele sa ma prezint la urne.
    Prima sa beau o bere.
    Inainte de asta sa aprind o lumanare dupa slujba.
    Apoi sa votez cu crucea crestina in mijlocul candidatilor pentru a sfintii dracul politic securistic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Cine este Nemo, cântăreţul non-binar care a câştigat finala Eurovision 2024 (VIDEO)

Elveţia a câştigat finala Eurovision 2024, prin reprezentantul ei Nemo. Cântăreţul a venit cu piesa „The Code”, un cântec foarte personal despre a fi...

Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!

Conform astrogramelor realizate de astrologi pentru horoscopul de duminică, 12 mai 2024, nativii trebuie să ofere o mai mare grijă pe "casa comunicării".Tot mai...
proger