AcasăPoliticaALEGERI PARLAMENTARE 2020. Cioloș o ține pe-a lui: Nu negociem cu PSD

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Cioloș o ține pe-a lui: Nu negociem cu PSD

Dacian Cioloș, copreședintele USR PLUS, a declarat imediat după anunțarea câștigării alegerilor parlamentare de către PSD că alianța pe care o conduce nu are de gând să intre la masa negocierilor cu social-democrații. 

„Mulțumesc celor care au ieșit la vot. Mulțumesc tuturor candidaților noștri, membrilor, delegaților din secțiile de vot. Îi rog și le cer să fie foarte atenți la numărătoarea voturilor. Avem un exit-poll cu rezultate provizorii și lucrurile vor evolua cu siguranță în orele viitoare. Putem trage unele concluzii”, și-a început Cioloș discursul.

„USR este o forță politică matură care a demonstrat că poate crește într-o competiție directă cu marile partide. Vom avea probabil un număr dublu de parlamentari. E clar că românii nu au dat un mandat clar niciunui partid să formeze Guvernul, deci vom avea un Guvern de coaliție. Considerăm că am primit un mandat foarte clar din partea celor care ne-au susținut. USR PLUS este pregătită să își asume guvernarea. Cartea de căpătâi pentru orice negociere va fi programul nostru de guvernare. USR nu intenționează să negocieze cu PSD nicio majoritate de guvernare”, a declarat Dacian Cioloș.

Acesta a anunțat că alianța pe care o conduce va negocia la sânge formarea Guvernului, urmând să-i propună președintelui Klaus Iohannis atât un program de guvernare, cât și un premier.

 

author avatar
Andrei Coman
231 afisari

4 COMENTARII

  1. Din gandirea polituca al ” celui mai bun Prim Ministru al Romaniei ”
    Ordinul se executa, nu se discuta, soldat de Securitate Ciolos

  2. Soricul de porc parlit depe fata lui,soric gros,il face sa se bage in seama,cu nerusinare.Mai deunazi la Bruxelles iar a avut ceva de facut impotriva Romaniei,un pui nenorocit de securist din neam.Dealde astia invartesc destinele Tarii si pe ale noastre.Si prostii,gura casaca ii voteaza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger