AcasăPoliticaALEGERI PARLAMENTARE 2020. Ciolacu, primele declarații după exit-poll-uri: ”În acest moment, PSD...

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Ciolacu, primele declarații după exit-poll-uri: ”În acest moment, PSD are un avantaj”. Cere vigilență maximă- VIDEO

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Ciolacu, primele declarații după exit-poll-uri: ”În acest moment, PSD are un avantaj” - VIDEO

După ce Ludovic Orban a ieșit cu o primă reacție dupăa aflarea rezultatelor tip exit-poll, la încheierea procesului de votare la nivel național, la alegerile parlamentare 2020, și Marcel Ciolacu, liderul PSD, a făcut primele declarații pe marginea cifrelor aflate de întreaga Românie.

”Prin votul de astăzi, românii au arătat că este nevoie de o schimbare”, a afirmat Ciolacu, la scurtă vreme după aflarea primelor cifre indicate de exit-poll-uri.

”Este nevoie de un guvern capabil, care are soluții, care știe să rezolve adevăratele provocări ale românilor”, a mai fost auzit spunând liderul PSD, flancat de secretarul general al PSD, Paul Stănescu, de prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, dar și de Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, și vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, aflați la sediul PSD.

”În acest moment, PSD are un avantaj în exit-poll-uri, chiar dacă ponderăm cu voturile venite din diaspora și am o rugăminte în mod special la toți reprezentanții PSD din secțiile de votare să numere fiecare vot corect, cinstit și nu cumva să părăsească secțiile de votare, să pățim iarăși ce am pățit la sectorul 1 în Bucuresti”, a susținut liderul PSD.

Imediat după Ciolacu a vorbit profesorul Alexandru Rafila, candidat pe listele PSD la parlamentare. ”PSD a câștigat aceste alegeri. Rezultatul din sondaje cu siguranță va fi confirmat la numărătoarea voturilor și opinia mea este că această diferență se va consolida”, a fost auzit spunând Rafila.

author avatar
Cristina Stefan
169 afisari

2 COMENTARII

  1. Felicitari, PSD. Dar trebuie sa faceti un guvern in care Eugen Teodorovici sa fie din nou ministrul finantelor, fara el in acel post nu veti avea niciun succes, ajungeti cum au ajuns liberalii din cauza lui Catu. Intelegeti ca acela este cel mai important minister, nu puneti pe cineva fara experienta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger