AcasăPoliticaAlegeri parlamentare 2020. Băsescu: ”Asta ar trebui să-i dea de gândit domnului...

Alegeri parlamentare 2020. Băsescu: ”Asta ar trebui să-i dea de gândit domnului președinte Iohannis” – VIDEO

Alegeri parlamentare 2020. Băsescu: ”Asta ar trebui să-i dea de gândit domnului președinte Iohannis” - VIDEO

După ce a aflat cum arată rezultatele exit-poll-urilor, care cotează PMP-ul cu 5% la alegerile parlamentare 2020, Traian Băsescu s-a declarat încrezător că PMP-ul va avea 7% fără redistribuire.

”Dacă era rezultatul sub 5% vorbeam eu primul, așa a vorbit președintele partidului primul”, a declarat, râzând, fostul șef al statului, de la sediul PMP.

În primul rând, pentru PMP aceste alegeri au arătat că se poate și fără Băsescu. (…) Partidul a trecut pragul, dar nu l-a trecut oricum. (…) PMP-ul va avea 7% fără redistribuire, în mod cert se va întâmpla acest lucru. (…) Îi felicit pe toți cei care au dus această campanie în condiții dificile”, a declarat fostul lider PMP.

”Avem alegerile cu cea mai slabă participare, ceea ce va pune mari probleme de menținere a legitimității timp de 4 ani. (…) Va fi un Guvern cu o susținere foarte fragmentată și (…) va avea o susținere la limită în Parlament. Asta ar trebui să-i dea de gândit domnului președinte Iohannis atunci când va stimula, într-un fel sau altul, majoritatea parlamentară și ar trebui să-i dea de gândit prezența la urne – cât de oportun a fost să forțeze nota pentru aceste alegeri”, a susținut Băsescu.

Totodată, fostul șef al statului a mai punctat că va fi o ”bătălie consistentă” între PNL și PSD. ”Eu sper ca dl președinte Iohannis să facă ce trebuie să facă și să trimită indiferent de rezultatul ultimului vot adunat să trimită PSD-ul în opoziție. PSD-ul și (…) Pro România să plece în opoziție”, a mai afirmat Băsescu.

author avatar
Cristina Stefan
651 afisari

9 COMENTARII

  1. & De când sunt ăștia dela PNL la guvernare se salută „în Cotul Donului”, mai ceva decât Napoleon , ?

  2. & Deci, de când sunt ăștia de la PNL la guvernare se salută „în Cotul Donului”, mai ceva decât Napoleon , ?

    • MAI ??? ,ce are a face coada vacii cu stampila primariei ?vezi „in Cotul Donului ,mai ceva decat Napoleon „, tu ??? ai absolvit 7 clase ?

  3. …ar trebui sa-i dea de gandit…Cu ce, domnule, cu ce? De unde nu e , nici Dumnezeu nu (mai) cere. Ghinion!

  4. Dle Basescu ,te dai un mare ganditor !,dar toata viata ai fost un intrigant ,un sforar ,un profitor. Daca nu-ti punai pupaza pe listele PMP azi nu-ti faceai probleme PMP stringea
    cele 5% .

  5. O alta lucratura a serviciilor lui iohanis ce a tarat prin mijloace specifice PMP-ul in parlament , pentru ai asigura lui iohanis majoritate parlamentara aservita lui pt. A NU PUTEA FI DEMIS !!!

  6. Si totusi,si chiar la Bacau s-au gasit destui imbecili sa voteze cu acest nemernic ce a facut atata rau Tarii si oamenilor ei.Nu demult Instanta de judecata,definitiv,a dovedit cat se poate de explicit cum acest gunoi a fost un turnator ordinar al securitatii,care l-a tinut in brate,si se pare ca inca il mai tine.Iar dealde apa in cap,destui,au votat cu el. Cum sa se mai faca bine Tara asta,cu atatia dobittoci in ea.

  7. @ Care dreaptă politică ,că nu îl mai propunea Voiculescu de la Grivco pe Iohannis premier, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger