AcasăPoliticaALEGERI PARLAMENTARE 2020. Acuzații de fraudă la vot! Cine a anunțat un...

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Acuzații de fraudă la vot! Cine a anunțat un furt de proporții la alegeri

alegeri parlamentare 2020ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Acuzații de fraudă la vot! Cine a anunțat un furt de proporții la alegeri

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Duminică, 6 decembrie, românii sunt chemați din nou la urne, de această pentru a-și alege viitorul legislativ. Alegerile parlamentare 2020 se desfășoară în aceleași condiții speciale ca cele locale, desfășurate pe 27 septembrie.

Cozmin Guşă a analizat într-o postare pe Facebook scrutinul de duminică. Analistul politic este convins că alegerile parlamentare vor fi fraudate. „Duhnesc a fraudare masivă, dar cele din CSM vor indica precis cum va acţiona puterea prin justiţie din 2021”, a precizat el.

Guşă anunţă că nu va participa la votul de duminică, fiind convins că alegerile nu se vor desfăşura în mod corect.

„S-a așternut o ceață densă peste perspectiva rezultatelor electorale, institutele de sondare venind în ultimele 48 de ore cu prognoze ce se bat cap în cap. Miza este uriașă, se pregătește așezarea puterii pentru următorii (nu știm câți!) ani, iar șefii acestor institute sunt prinși în menghina onorabilității și credibilității lor, pe de o parte, respectiv a comandamentelor impuse de către sponsorii lor sau a eventualilor comandanți din umbră, pe de altă parte. În rezultatele prezentate avantajul PSD s-a topit, ni se prezintă că PNL ar fi scăzut, dar totuși e pe primul loc cumva, că nici USR-PLUS nu se simte bine dar totuși e sărit de 15%, iar PMP, UDMR și Pro România se zbat la limita pragului, atitudine numai bună pentru “licitațiile” subterane din aceste zile, care pun pe masă de fapt angajamente de „BUNĂ PURTARE”. Doar SOCIOPOL-ul lui Mirel Palada s-a riscat și a indicat scorul de peste 5% al AUR-ului, resimțit oricum în audiența lor de pe internet, ce include aici și diaspora. Despre PER nu ni se zice mai nimic, deși și-acolo este evident că există o motorizare considerabilă.

Fraude majore și la alegerile locale

Adaug la această argumentație și faptul că JUSTIȚIA nu a anchetat sau prezentat public FRAUDELE MAJORE DE LA LOCALE, iar motivul evident este că acele proceduri de succes vor fi repetate și la parlamentare. Adrian Severin a descris ieri în mod profund miza alegerilor din CSM (analiză preluată în COTIDIANUL) unde, sub presiunea intențiilor reale ale omniprezentului Iohannis, se va decide azi pentru viitoarea șefie, între un judecător și un procuror. Nu insist aici, dar subliniez că tot justiția va fi cea care va valida și rezultatul alegerilor, pronosticul meu fiind că, pe modelul de la locale, nu va fi anchetată în mod real nici o fraudă din multele care vor fi semnalate începând de duminică.

Face o paralelă cu alegerile din SUA

Sună prost spre dezastruos ce sugerez eu aici, dar vin și vă întreb în mod retoric, ce pretenții de alegeri libere sau democrație să mai avem noi, în condițiile în care SIMULACRUL ELECTORAL AMERICAN este aproape gata să fie validat de către justiția americană, unde fraudele uriașe operate de către armata de procurori și ofițeri ai STATULUI PARALEL de acolo au fost acoperite mediatic de către entitățile media ale mogulior interesați de înfrângerea lui Trump?!

A anunţat că nu va participa la vot

În ce mă privește n-am nici o îndoială că rezultatele de duminică vor fi coafate exact în felul în care doresc cei din “echipajul Iohannis”, că alcătuirea viitoarei majorități este deja desenată pe hârtie, prin urmare NICI NU VOI PARTICIPA LA ACEST EXERCIȚIU ELECTORAL INUTIL pentru opțiunile mele și ale multor altora, tocmai pentru că de data asta nu sunt alte șanse de formatare a viitoarei puteri decât strict acelea dictate de la Cotroceni (care, la rândul lor reprezintă în mod clar interese externe, diferite de nevoile noastre naționale!).

Concluzia: din motive puțin dependente de noi, celor ca mine ne rămâne în schimb să găsim resurse și proceduri post-electorale prin care să luptăm din 2021 pentru democrația noastră, in condițiile în care ne pasă de viitorul României, respectiv al copiilor sau nepoților noștri. Iar mie-mi pasă!”, scrie Cozmin Guşă pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
488 afisari

4 COMENTARII

  1. Cunoastem marfa , ii pute gusa , asta schelaie cand nu mai roade din ciolan , sulfurosul Gusa duhneste a javra de la o posta !

  2. Pai tu ce sa mai alegi Guse ca i-ai pupat in cur pe toti pana ai obosit. Ai facut bataturi in gura de atata stanga-dreapta mijloc.
    Nu fi prost voteaza crucea crestina sa sfintim votu.

  3. Dece nu spui nimic despre rolul STS,despre faptul ca generalii mei vor stabili rezultatul votului dupa cum au primit ordin dela Excelenta sa Cocotatul suprem,care in fiecare zi ne da de inteles ca el va fi stapanul absolut al Romaniei,dupa ce va inhata si Parlamentul meu. Ce reprezinta recentele avansari ale ” sa traiti am inteles „,decat un stimulent,o ordinara spaga electorala ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger