AcasăPoliticaAlegeri locale 2024. Firea, înainte de anunțarea primelor rezultate exit-poll: De ce...

Alegeri locale 2024. Firea, înainte de anunțarea primelor rezultate exit-poll: De ce trebuie să vorbim ca niște învinși?

foto: captură video

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a ajuns în urmă cu scurt timp la sediul central al formațiunii politice.

S-a întâmplat duminică seară, cu scurt timp înainte de ora 22, la care se așteaptă să fie anunțate primele rezultate ale exit-poll-urilor la alegerile locale, după închiderea urnelor.

„Eu sunt încrezătoare, sunt optimistă”, a spus Firea în fața presei, adăugînd că le mulțumește celor care au ieșit la vot, inclusiv celor care au votat-o și celor care nu.

„Încă procesul de votare este în plină desfășurare (…) să apărăm voturile noastre”, a mai spus Firea.

„Cred că avem șansa să fim învingători”

„Am fost o echipă unită la București, am avut sprijinul conducerii naționale, a fost o lună intensă, am încercat să recuperăm acest minus- că am intrat târziu în campania electorală”, a mai spus candidata PSD la Primăria Capitalei.

„De ce trebuie să vorbim ca niște învinși? Cred că avem șansa să fim învingători. (…) Știți părerea mea despre exit-poll-uri. (…) Trebuie să așteptăm să se numere și ultimul vot din cea mai îndepărtată secție de vot”, a mai declarat Firea în fața presei.