AcasăPoliticaAlegeri locale 2020. Traian Băsescu, sfat pentru bucureșteni după ce a fost...

Alegeri locale 2020. Traian Băsescu, sfat pentru bucureșteni după ce a fost cu soția la urne – VIDEO

Soții Băsescu au votat la Liceul Jean Monnet din București

Fostul șef al statului, unul dintre candidații aflați în cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei, a mers duminică la urne.

Traian Băsescu a venit la secția de votare, de la Liceul Jean Monnet din Capitală, alături de soția sa, Maria Băsescu. După ce și-a exprimat opțiunile electorale la alegerile locale, europarlamentarul a menționat, răspunzând unei întrebări, că a fost un ”vot în condiții de pandemie, dar a decurs normal”.

”Am votat, cred că bucureștenii vor reuși să dea vot util pentru ei. Deocamdată, televiziunile i-au sfătuit să dea vot util pentru partide. Eu îi sfătuiesc să dea un vot util pentru ei, să-l aleagă pe cel care poate schimba lucrurile în București”, a mai punctat , până să plece de la liceul din sectorul 1 unde a mers la urne.

Până la această oră au votat – în ordinea prezenței la urne – atât primarul general, Gabriela Firea, cât și premierul Ludovic Orban.

Secțiile de votare amplasate pentru alegerile locale 2020 s-au deschis la ora 7 și se vor închide la ora 21. Românii cu drept de vot sunt așteptați, duminică, la urne, pentru a-și alege primarii, dar și consilierii locali și județeni.

 

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari

2 COMENTARII

  1. Bucurestenii au urmatorul sfat pentru dementul alcoolic : du-te si spinzura-te, sau otraveste-te, sau da-ti foc, scirba alogena ce esti !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger