AcasăPoliticaAlegeri locale 2020. Robert Negoiță: ”Am votat pentru continuitate” - VIDEO

Alegeri locale 2020. Robert Negoiță: ”Am votat pentru continuitate” – VIDEO

Robert Negoiță: ”Am votat pentru continuitate”

Politicianul care candidează pentru un nou mandat în fruntea Sectorului 3 din Capitală, din partea Alianței București 2020, a trecut deja pe la secția de votare.

Robert Negoiță a declarat în fața presei că se așteaptă ca oamenii să iasă ”în număr mare la vot” la aceste alegeri locale.

Edilul a pus accent pe faptul că nu a fost foarte aglomerat la urne și că procesul de votare nu a durat foarte mult – deși, după cum se știe, s-au luat măsuri speciale, dat fiind faptul că alegerile locale de desfășoară pe timp de pandemie COVID. ”Venim la vot pentru că ne pasă, pentru că suntem responsabili. (…) Am votat pentru continuitate și consider că e normal să continuăm proiectele bune. (…) Este foarte important să ieșim să votăm, este un drept pe care l-am câștigat nu ușor. Și cred că responsabilitatea trebuie să ne trimită la vot. Iată că nu este aglomerat, se poate veni, se poate vota rapid, cred că a durat două, trei minute de când am venit până când am reușit să votez. Ne dezinfectăm, purtăm mască, eu am venit și cu pix de acasă ca să nu folosesc pixul de aici. Repet, este esențial să venim să ne exprimăm dreptul constituțional pe care îl avem”, a declarat Negoiță.

Deja au trecut pe la urne mai mulți politicieni, inclusiv președintele Iohannis și premierul Orban, dar și Gabriela Firea, Nicușor Dan și Traian Băsescu, cei trei ultim menționați fiind candidați în cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

 

109 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger