AcasăPoliticaAlegeri locale 2020. Nicușor Dan a votat. ”Cu sete” - VIDEO

Alegeri locale 2020. Nicușor Dan a votat. ”Cu sete” – VIDEO

Nicușor Dan a votat

Nicușor Dan – candidatul USR-PLUS, susținut de PNL – și-a exprimat votul la alegerile locale 2020.

Politicianul a venit la secția de votare alături de soție și de fetiță, explicând pentru ce anume și-a dat votul și, totodată, i-a îndemnat pe bucureșteni să meargă să își exprime opțiunea electorală.

”Aștept de mult votul ăsta, vă spun că am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de prieteni, de nați de fini (…) care au ținut în subdezvoltare orașul ăsta. (…) Am votat pentru un oraș care are un potential extraordinar, care are oameni cinstiți, muncitori (…). Este o competiție de valori (…) între adevăr și minciună, între competență și incompetență, între cinste și corupție, între decență și superficialitate fudulă. De asta am votat cu mare sete și invit bucureștenii să iasă în număr mare la vot”, a declarat Nicușor Dan, la plecarea de la urne.

Deja au votat, încă de la primele ore ale zilei, atât primarul general al Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, cât și premierul Ludovic Orban. Secțiile de votare vor rămâne deschise până la ora 21.

 

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger