AcasăPoliticaAlegeri locale 2020. Gabriela Firea, primul alegător la secția de votare: ”De...

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primul alegător la secția de votare: ”De mâine, tot la muncă” – VIDEO

Gabriela Firea, primul alegător la secția de votare: ”De mâine, tot la muncă” (sursa foto: Facebook/Gabriela Firea)

Alegeri locale 2020. Primarul în exercițiu al Bucureștilor a ajuns dis de dimineață la urne, în jurul orei 7, când s-au deschis secțiile de votare, fiind, de altfel primul alegător de la respectiva secție, amplasată la Colegiul Grivița, din sectorul 1 al Capitalei.

Social-democrata a făcut și câteva declarații, după ce și-a exprimat dreptul electoral la alegerile locale din acest an. ”Am votat dis-de-dimineață. Mă bucur că am ajuns și de această dată să fiu primul votant din această secție. Am votat cu gândul la toți copiii din București, la toți tinerii, la toți adulții și la bunicii noștri. Toți sunt foarte importanți.

E adevărat, ne dorim cu toții investiții în infrastructură, combaterea poluării, investiții foarte mari (…) în toate spitalele, în școli, dar cei mai importanți sunt oamenii. Și oamenii trebuie să fie pe primul loc, nu? Cu aceste gânduri am venit. La muncă. De mâine, tot la muncă”, a declarat Gabriela Firea, la plecarea de la urne.

Secțiile de votare s-au deschis în toată țara la ora 7.00 și vor rămâne astfel până la ora 21.00. Românii cu drept de vot sunt așteptați la urne, în această duminică, pentru a-și alege primarii, președinții de consilii județene și membrii consiliilor locale, pentru următorii patru ani.

author avatar
Cristina Stefan
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger