AcasăPoliticaALEGERI LOCALE 2020. BOMBĂ la BEC: mandatul lui Clotilde Armand nu a...

ALEGERI LOCALE 2020. BOMBĂ la BEC: mandatul lui Clotilde Armand nu a fost validat! Ce s-a întâmplat la Judecătoria Sectorului 1

Clotilde ArmandALEGERI LOCALE 2020. BOMBĂ la BEC: mandatul lui Clotilde Armand nu a fost validat! Ce s-a întâmplat la Judecătoria Sectorului 1 / foto: Spotmedia

Clotilde Armand, primarul ales al Sectorului 1, stă ca pe ace. Validarea mandatului ei a fost amânată! Decizia a fost luată de magistrații de la Judecătoria Sectorului 1, luni dimineață.

Problema urmează să fie tranșată de magistrați miercuri, transmite Realitatea Plus. Totodată, instanța a decis să judece separat validarea mandatelor consilierilor locali, aspect care va fi discutat tot miercuri.

Informaţia a fost confirmată şi de avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan. „Judecătoria Sectorului 1 nu a validat mandatul dnei Clotilde Armand. S-a dat termen miercuri pentru depunerea şi discutarea probelor referitoare la presupusa fraudă”, a explicat acesta pentru DC News.

Candidata USR PLUS Clotilde Armand a câștigat Primăria Sectorului 1, la o diferenţă de peste o mie de voturi. Aceasta va prelua mandatul de la social-democratul Daniel Tudorache.

Daniel Tudorache crede că alegerile au fost fraudate

Primarul încă în funcție, Daniel Tudorache, susține însă că alegerile au fost fraudate. Acesta e hotărât să invalideze rezultatele, pentru a repeta scrutinul.

Daniel Tudorache a făcut o plângere la Parchetul General şi SIIJ împotriva procurorului care a ocupat funcţia de preşedinte de Biroului Electoral de Circumscripţie Sector 1. Acesta îl acuză de abuz în serviciu. De asemenea, plângerea penală a fost formulată de PSD şi împotriva liderului USR, Dan Barna, precum şi a membrului USR, Andrei Nicolaescu.

Rejucarea duelului din 2016

Dan Tudorache (PSD) și Clotilde Armand (USR) s-au mai înfruntat și la alegerile din 2016, când Tudorache a câștigat la o diferență de numai 700 de voturi. Atunci sectorul 1 a fost singura primărie din București la care social-democrații au avut emoții. Exit-pollurile din seara de 5 iunie 2016 o dădeau câștigătoare pe Clotilde Armand, cu trei procente în fața lui Dan Tudorache. Până dimineață, situația se inversase, cu Tudorache având mai multe voturi.

author avatar
Andreea Vlad
734 afisari

3 COMENTARII

  1. Inca e prea inapoiat neamul…doar in Timisoara a castigat la scor cine merita, in rest inca ne trag in jos masiv sechelele trecutului…

  2. Ai dreptate …Closetta asta …o hoata dovedita ,o impostoare din insulele coloniale ale Frantei se screme sa para cinstita Numai asocierea sa cu PLICUSOR ban si iata o arunca in dizgratie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger