AcasăPoliticaALEGERI LOCALE 2020 Capitală, rezultate parțiale. Nicușor Dan - 41,82%, Gabriela Firea...

ALEGERI LOCALE 2020 Capitală, rezultate parțiale. Nicușor Dan – 41,82%, Gabriela Firea – 37,4%

ALEGERI 2020 Capitală, rezultate parțiale. Nicușor Dan - 41,82%, Gabriela Firea - 37,4%

A mai rămas puțin timp până vor fi aflate rezultatele finale ale alegerilor locale 2020, când vine vorba despre lupta electorală pentru Capitală.

După numărarea a peste 90% din voturile exprimate (605.772 de voturi), lucrurile arată astfel: Nicușor Dan, candidatul susținut de USR-PLUS și PNL în această cursă – 41,82%, în timp ce primarul în exercițiu, social democrata Gabriela Firea a obținut 37,4%, conform romaniatv.net.

Conform datelor oficiale, la ora închiderii urnelor, prezența la vot în Capitală a fost de 36,92%, respectiv și-au exprimat opțiunea electorală 671.704 persoane. La scurtă vreme după încheierea procesului de vot la alegerile locale, la ora 21, au fost făcute publice primele rezultate ale exit poll-urilor, care au indicat că Nicușor Dan se afla în fața Gabrielei Firea. (DETALII AICI)

Au urmat primele declarații, Gabriela Firea transmițând că așteaptă ziua de luni, pentru a afla ”rezultatul real” al alegerilor locale. ”Tradițional și din experiențele anterioare (…) spre dimineață vom ști exact care este rezultatul real al alegerilor din Capitală (…). Prin urmare, orice cifre care se anunță în această seară, rezultate ale unor sondaje sau exit poll-uri nu au cum să fie cele oficiale, (…) dar asta nu înseamnă că avem în această seară deja învinși și învingători”, a anunțat Firea, prin intermediul unui mesaj video postat pe Facebook.

219 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca esti muci in administratie nu ai niciun motiv sa te bucuri intr-un oras atat de mare. Pt ca la prima zapada sau prima ploaie, oamenii vor cauta explicatii…
    Iata decalogul edilului bucurestilor.
    -sa cauti sa decongestionezi traficul sa faci multe centuri.
    -sa nu te bizui pe televiziuni nu te vor ajuta.
    -sa nu te folosesti de sportivi.
    -sa faci monumente pt romani
    -sa dai oamenilor caldura si apa calda la timp
    -sa nu te victimizezi cand esti primarul tarii.
    -sa rezolvi problemele de gazon Arena.
    -sa faci canale de scurgere inundatiilor
    -sa nu minti si sa nu furi
    -sa nu te caci pe tine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger