AcasăPoliticaAdriana Bahmuțeanu vrea să fie primar: ”Cu asta o să încep” -...

Adriana Bahmuțeanu vrea să fie primar: ”Cu asta o să încep” – VIDEO

Jurnalista a apărut, marți, în fața camerelor de luat vederi, de această dată pentru a anunța ce planuri are când vine vorba de administrație locală.

Astfel s-a aflat că, în ultima zi în care mai puteau fi depuse candidaturile pentru scrutinul  din septembrie, Adriana Bahmuțeanu a decis să facă pasul esențial pentru a putea participa la cursa electorală pentru fotoliul de primar al Sectorului 1.

Concret, Bahmuțeanu a făcut public faptul că va candida la alegerile locale având susținerea Partidului Ecologist și a anunțat, în linii mari, ce își propune să facă în cazul în care ajunge să ocupe fotoliul de primar. ”E nevoie de un suflu nou la Primărie, e nevoie de idei și e nevoie de soluții concrete pentru omul de rând, pentru cetățean (…) Mie îmi place curățenia. Lună. La mine acasă este lună. Așa vreau să fie și sectorul (…) Cu asta o să încep, cu curățenia (…) o să mă ocup de clădirile istorice”, a susținut Adriana Bahmuțeanu în fața presei.

Până să decidă să se implice în politică, jurnalista a apărut la TV nu doar ca reporter sau invitat în emisiuni mondene, ci și ca urmare a despărțirilor și împăcărilor cu fostul său soț, afaceristul Silviu Prigoană. Totodată, la un moment dat se aflase că Bahmuțeanu a cochetat și cu lumea fashion-ului și că își deschisese un atelier de modă.

sursa foto: Facebook/Adriana Bahmuteanu

author avatar
Cristina Stefan
406 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger