AcasăPoliticaAdrian Năstase spune lucrurilor pe nume. De ce l-au votat românii pe...

Adrian Năstase spune lucrurilor pe nume. De ce l-au votat românii pe Băseascu, în 2004

adrian nastaseAdrian Năstase recunoaşte: "Traian Băseascu este un politician mai şmecher decât mine"

Fostul premier al României a făcut o comparaţie între cariera sa politică şi cea a lui Traian Băsescu. Adrian Năstase a realizat şi o comparaţie ironică între el şi ex-preşedintele ţării.

Întrebat despre deciziile luate în politică, de-a lungul vremii, de el şi de Băsescu, fostul candidat la prezidenţiale din 2004 l-a catalogat pe actualul lider al PMP derpt „un politician mai şmecher”.

Adrian Năstase, şocat de poporul român

Ce înseamnă mai bun? Mai şmecher? Probabil. Eu credeam că românii sunt capabili să decidă în funcţie de guvernare. Eu am crezut că lucrurile astea vor conta. Restul, cu lacrimile şi Stolo care era pe moarte… Poate că şi lucrurile astea sunt importante. Dar doar dacă vor telenovele.

Pentru mine a fost într-adevăr şocant. Eu eram fost membru de partid, dar el fusese el însuşi în nomenclatură. Cristian Tudor Popescu mi-a pus o întrebare care mi-a creat dificultate (întrebarea cu vânătoarea n.r). Au fost câteva lucruri pe care eu nu le-am înţeles cum trebuie. Am crezut că oamenii ascultă mai degrabă argumente serioase„, a spus Adrian Năstase la KanalD.

„Nu am fost de acord cu ce făcea Mazăre. Am pierdut”

Putem discuta mult despre ce înseamnă baronii locali, dacă e cea mai bună terminologie. Este vorba despre oameni care sunt votați și recunoscuți la nivel local. Aș putea spune că nu erau neapărat locotenenții mei, m-am bătut cu mulți dintre ei în al doilea tur de scrutin.

Pentru că am pierdut alegerile în fața lui Băsescu în câteva județe, s-a datorat faptului că nu am fost de acord cu ceea ce făcea Mazăre, Mischie…nu dau nume, dar am pierdut„, a mai zis Năstase pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan
1.687 afisari

10 COMENTARII

  1. Si atunci in 2004 ca si pe urma, alegatorii au votat impotriva PSD-ului, un partid declarat de centru stanga, un partid corupt pana in maduva oaselor. Legile date de catre parlamentarii PSD au creat mari nemultumiri in sanul alegatorilor si-si fac efectul si astazi, iata cateva ex. PENSIILE NESIMTITE propuse de catre PNL PRIN D-L Stoica si sustinute, iar apoi extinse, de catre PSD, apoi privatizarile dubioase, marca PSD, sustinerea penalilor in parlament si neacordarea dreptului justitiei sa-si faca treaba, etc si exemplele pot continua.

    • Asta nu e o scuză pentru a schimba niște corupți cu alții la fel de corupți. Romanii parcă sînt imbecili. Păcat că n-a fost lăsat Vadim la Putere, nu era, poate, el, perfect dar își iubea țara cu adevărat, era enciclopedic și chiar făcea curățenie. Adică, altfel ar fi arătat Romania. Altminteri, romanii – nu toți, dar cei care își tot votează groparii, de 30 de anii – au exact ceea ce merită.

  2. Tu zici ca n-ai fost in nomenclatura? Obraz gros! Tu, care ai parvenit prin casatorie cu nomenclaqtura? Lasa ca lacoma de nevasta-ta te-a facut sa furi de ai ajuns la parnaie, secatura.

  3. A vîndut austriecilor pînă si petrolul si gazele din pămîntul României .Ar trebui judecat pentru înaltă trădare nu să aibă dreptul de a scrie articole in presă.

  4. Nefericiti care plutesc peste vreme si isi inchipuie ca „aleșii” au grija lor pentru ca ii imbotniteaza, ii vaccineaza cu dracu stie ce, ii tine incuiati, i-au lasat fara locuri de munca au ramasa la prostia care li s-a lipit de creieri, bombonel, Petrom, Sidex. Si acum se cacă Petrov de ras de cat si-a batut joc de fraieri.

  5. Păi, nu sînt valabile jafurile alea, vită? Iar dacă deduci că, dacă reamintim de ele, le-am uitat pe ale lui Pazvante Chiorul, adică sîntem cu bãselu (sau cu Werner sau cu mā-ta pe gheață de vacã), înseamnă că ești chiar imbecil, ai un creier cît aluna.

  6. Sa chemati un infractor in studioul KanalD, sa-i puneti intrebari despre democratie,normalitate si/sau cum se aplica aplicarea legile cu multe unitati de masura, asupra oricarui cetatean, sistem creat de acest infractor sud-ist,denota o mizerie de incultura civica si desigur un bairam …turcesc si cu o umbra de moderator.
    P.S.Pai calitatea lui de om este direct proportionala cu calitatea lui de vanator…sa nu fii capabil sa te impusti de la 5 cm si sa vii sa spui ca ai vrut sa te sinucizi,dar ai ratat,este egal cu sintagma, am vrut sa fiu cinstit dar am devenit HOT !

  7. l au votat pt ca a adus lozinca cu dreptate si ce mai vroia el dar si pt ca primii care ati luat puterea nu ati aplicat punctul 8 de la timisoara si de fapt ati dus tara pe un drum de prapastie!!!!

  8. Nastase Adian, este politicianul postdecembrist , de cel mai inalt rang , VINOVAT de PRBUSIREA SOCIALA si ECONOMICA a Romaniei, prin :
    1. Coruperea lui in VANZAREA umilitoare si in total dezavantaj, pentru Romania , a PETROMULUI ;
    2. Impunerea si acceptarea, in total dezavantaj, pentru Romania, a conditiilor de aderare la UE, pe Capitolul AGRICULTURA ;
    3. Costituirea si conducerea unor GRUPARI CRIMINALE , de tip MAFIOT, in privatizari dezastruoase , pentru Romania , precum si acapararea de bunuri imobile , cu sprijinul unor notari si judecatori CORUPTI ;
    4. Impunerea la conducerea Ministrerului de Interne, a Generalului – HEROINA- Toma Zaharia , dovedit corup si abuziv, de presa timpului ;
    5. Calicia , dorinta de control si dominare totala , a societatii romanesti , impusa de „NEASTAMPARATA ” sotie Dana zis ” PUSA ”
    Este unul dintre cele mai „MALEFICE” personaje politice , ce au contribuit la subminarea si distrugerea economiei Romaniei .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger