AcasăPoliticaAdrian Năstase, atac devastator la Nicușor Dan și Traian Băsescu. „Au iesit...

Adrian Năstase, atac devastator la Nicușor Dan și Traian Băsescu. „Au iesit la lumină toate mizeriile”

Fostul premier Adrian Năstase a postat pe blogul său personal un comentariu în care face o analiză a principalilor candidați pentru funcția de primar general la Primăria Capitalei.

„Conform deciziilor lui Ionut Matei si ale lui Băsescu, nu voi putea vota nici anul acesta. Asta nu inseamnă că imi este indiferent ce se intâmplă la aceste alegeri. Ca de obicei, vă indemn să mergeti la vot. Indiferent de vârstă. Dar tocmai pentru că imi pasă, sper că nu veti lăsa capitala tării pe mâinile lui Nicusor Dan. Dacă nu ar fi candidat, probabil că imaginea lui ar fi rămas una de legendă, sugerând o persoană capabilă să rezolve toate problemele – atat de dificile – ale Bucurestiului. In momentul in care a decis să candideze, au iesit la lumină toate mizeriile ipocriziei sale. De aceea, nici PNL nu prea il mai sustine. El rămâne ‘sedus si abandonat’.

Adrian Năstase se întreabă: „Va lua Traian Băsescu din voturile lui?”

„Putine. Probabil că va lua voturile unor ‘fideli’ care altfel nu ar fi iesit la vot. De ce candidează, stiind că nu va câstiga primăria generală? Din trei motive: 1. din razbunare, impotriva PNL si USR care nu l-au acceptat in aliantă; 2. pentru a tine la reanimare PMP, până la alegerile parlamentare; 3. pentru a obtine un număr de consilieri generali (si locali) cu care să participe la diferite jocuri economice in Capitală. In rest, celor care vor să-l voteze, le amintesc că cei care nu tin minte trecutul, riscă să-l repete!„, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Adrian Năstase face campanie Gabrielei Firea

„De aceea, dacă îti pasă pe mâinile cui iti lasi orasul, respectând indemnul de la Digi24, voteaz-o pentru un nou mandat la Primăria generală a Bucurestiului, pe Gabriela Firea. In felul acesta, vei da si un vot de neincredere celui care ar fi trebuit să fie impartial ca presedinte al Romaniei si care a devenit un jalnic purtător de cuvânt al PNL in această campanie electorală.

În tară, sper să-i votati pe cei care au fost sau care pot fi cei mai buni gospodari„, transmite Adrian Năstase.

author avatar
Eli Dan Davidescu
585 afisari

12 COMENTARII

  1. Mai ai curaj să vorbești,??…tu care ai furat țara asta cat ai putut..??..,tu ai moralitate ??..nu ți-e rușine infractorilor,puscariasule…ai sictir .. morții mă-tii de nenorocit…

  2. Inca un deserviciu adus lui Firea si de la matusa Tamara . A.K – 24 , azi , 23 septembrie 2020 , articol de Victor Gheja : ” FIREA , CORUPTA PANA IN MADUVA OASELOR ” BASESCU SCOATE DOCUMENTELE , FIREA A LUAT 2,5 MILIOANE DE DOLARI DE LA CRESCENT ” . ” FIREA E UN OM CORUPT PANA IN MADUVA OASELOR , ACEASTA ARATARE DE OM CARE SE INGRIJESTE DE OAMENI ESTE UN FALS TOTAL . ESTE UN OM PROFUND CORUPT CARE FACE BANI SI DIN PIATRA SEACA ”.

    • @ I-a zis Voiculescu lu’ Băsescu că i-a dat atâția bani Gabrielei Firea, că e campanie electorală, ?

      • Da , i-am auzit cand vorbeau despre Crescent cand le sugiukam moturile carliontate si le schimbam pampers-urile !

  3. Dreapta inclusiv PMP il sustineau in cor pe Plicusor Dan, acum, cand s-a vazut cine este, se leapada de el, de parca ei nu stiau ca Plicuosr e omul interlopilor, si apoi se baga Petrov atotstiutorul Romaniei, al carei reusite in alegeri se bazeaza pe santajul contracandidatului, de parca el ar fi imaculat, sa fim seriosi.
    Dreapta in Romania este o rusine !

  4. Iara ai aparut boule tiraspolez,mergi si schimba-ti meseria,spala veceuri sau aduna rahatul lui iohanis care til lasa in fata usii

  5. Iara ai aparut boule tiraspolez,mergi si schimba-ti meseria,spala veceuri sau aduna rahatul lui iohanis care ti-l lasa in fata usii cretinule!

  6. Da , iar am aparut , vreau sa-i dau lui Iohannis un muahh tandru la ochiul dosnic maron si lui Sica sa-i molfai gatul zbarlit al mandolinei …..hihihihihihihihihi…..!

  7. Basescu a fost desemnat de Ion Iliescu drept urmas al sau, semnalul acesta a fost dat in sistem in 2004. Iar lucrurile arata ca asa s a intamplat. Legatura dintre Iliescu si Basescu o reprezinta KGB ul, pe primul l a protejat, pe al doilea l a promovat. Asta i omul un mincinos patentat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger