AcasăPoliticaAdrian Năstase aruncă BOMBA: implozie în coaliţia PSD-PNL-UDMR! Fostul premier a dat...

Adrian Năstase aruncă BOMBA: implozie în coaliţia PSD-PNL-UDMR! Fostul premier a dat în vileag sabotările interne

adrian nastaseAdrian Năstase aruncă BOMBA: implozie în coaliţia PSD-PNL-UDMR! Fostul premier a dat în vileag saborările interne

Adrian Năstase susține că în perioada următoare noua coaliție de guvernare PSD-PNL-UDMR va avea multe obstacole de depășit, iar faptul că există rivalități între partide va naște provocări chiar mai mari decât în mod obișnuit.

Fostul premier este de părere că alianţa va fi sabotată chiar din interior. De aceea, îşi avertizează foştii colegi din PSD să fie foarte atenţi.

Năstase pune presiune pe PSD

Adrian Năstase consideră că nu doar mobilizarea opoziției va constitui o problemă, ci și opoziția internă care va apărea în fiecare dintre cele două partide în cazul unor insuccese parțiale.

Mulţi au considerat că intrarea PSD la guvernare este o mare eroare. Este adevărat, din punct de vedere electoral nu a reprezentat o idee foarte bună.

Pe de alta parte, poti asista nepasator la adancirea crizelor în care guvernul coalitiei anterioare adusese tara? Poti asista nepasator la orientarea anti-nationala pe care mai ales componenta USR o imprimase guvernarii? Evident ca nu.

PSD va trebui, in opinia mea, să dovedească, prin masuri concrete, ca propunerile din domeniul economic si social propuse vor face diferenţa şi vor genera incredere si speranta.

Va fi complicat pentru ca opozitia din parlament, formata din Aur si Usr, se va mobiliza si va radicaliza segmentele de nemultumiti din populatie. Pe de alta parte, insuccese partiale vor genera reactii de opozitie interna in PSD si PNL”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Va trece alianţa testul noului buget?

Deocamdată, s-a pus la punct un mecanism de funcţionare a coalitiei la nivel central. Ce se va întâmpla însă la nivel local? În anumite judeţe/localităţi, s-au construit anumite majorităţi care nu vor urma, în mod necesar, înţelegerile de la centru.

Un test important il va reprezenta construirea noului buget. La fel, gestionarea masurilor de reforma cuprinse in PNRR. Noul guvern va trebui sa gestioneze nu doar crizele existente ci si pe cele care vor apare in curand in domeniul sanitar, economic si social.

Va urma o perioadă complicată…”, a mai postat Adrian Năstase.

author avatar
Andrei Ștefan
1.125 afisari

7 COMENTARII

  1. Pușcăriașul de năstase vorbește aberații….are o treabă și el cu USR-ul, ca de altfel ca toți pungașii țării, care vor să fure și nu prea mai pot…puscăriațul de năstase este foarte revoltat că sunt unii mai inteligenți, mai pragmatici și mai doritori de a face lucruri frumoase si pentru țara asta, care cu psd-ul puscariașului nastase, a batut pasul pe loc….nu place nimănui că USR-ul poate fi salvarea României de lichelele care sug acest popor de peste 30 de ani…deci, puscăriașule, ciocu mic și marș la oăle tale!

    • Un USR curat da!! De acord cu tine! Grupul Ciolos-Tudorache- …. și altii ca ei trebuia sa scape de murdăriții ca barna și sa lupte singuri și nu în alianță cu putregaiul galben. E mult pina departe..

  2. BeretaNeagrà@

    Limbajul dumitale este limbajul unui fost plutoner majorde Militie din anii ’50-6O-7O ai secolului trecut ! Adrian Nàstase a fost un profesor uinersitar eminent la Facultatea de Drept din Bucuresti, cu o bibliografie citatà de studii internationale de prestigiu! El nu este „puscàrias” , cum afirmi sententios -dovadà cu nu stii ce vorbesti . El a suferit o condamnere, douà pe care le-a executat ! El a fost victima unui sistem îngenunchiat de Bàsescu si ecghipa lui de subordonati santajabili .
    Adrian Nàstase a negociat intrarea României în Uniunea Europeanà .
    Dar , din tonul si vocabularul dumitale reiese cà nu cunosti nimic din Istoria Contemporanà a tàrii , ci doar esti mînat de o înversunatà urà care-ti otràveste discursul peltic de semi-analfabet .

  3. Năstase a fost cel mai inteligent prim-ministru pe care România l-a avut în perioada post-decembrista. Cu școala făcută pe bune, cu activitate didactica universitară de referință, cu publicistică meritorie. Și mână forte în exercitarea autorității de stat. Condamnat cu procese fabricate, când n-a putut fi învins politic, la scena deschisă. Închipuiți-vă că azi ar trebui să aderăm azi la Uniunea Europeană, cu garnitura de handicapați aflată la conducerea țării… Că se găsesc cretini, care sa-l porcăreasca și să pună botul la orice dezinformare e un fapt care nu-i diminuează valoarea.

  4. S a furat mult pe vremea lui Nastase
    Si pe vremea chiorului s a furat in nestire
    Dar ca acum cu acest sase case
    S a intrecut si depasit orice inchipuire!

    Ganditi va,saizeci miliarde de euro furati
    Si impartiti chiar cu domn’ sase case
    Si dusi in offshore

  5. …de acesti hoti rasati
    De acesti interlopi,jigodii vascoase

    De ce DNAul se face ca ploua
    Ori sunt partasi ori le este teama
    Unde sunt banii sa ne spuna si noua
    Iohanis si Catu indat’sa dea sama!

    In fata tarii cand se vor prezenta
    Aceste jigodii perverse si hoate
    Acesti interlopi corupti cand vor da
    Socoteala aceste paiate?

    Sa dea socoteala

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger