AcasăPoliticaAdrian Năstase, incendiar! Ce urmărește, de fapt, PNL. Planul liberalilor, dezvăluit!

Adrian Năstase, incendiar! Ce urmărește, de fapt, PNL. Planul liberalilor, dezvăluit!

Adrian NastaseAdrian Năstase aruncă bomba. Ce urmărește de fapt PNL: „PSD și-a dat seama că...”

România se află într-un moment grav, crede fostul premier Adrian Năstase, făcând referire la actuala criză politică. Acesta este de părere că ar trebui să înceteze acest circ, pentru a se putea ajunge la o înţelegere care să scoată țara din impas.

Năstase susține, de asemenea, că PNL a atras PSD într-o capcană, pentru că liberalii nu își doresc de fapt o înțelegere cu PSD.

„La momentul acesta, PNL a respins varinta unui sprijin din partea PSD. PSD şi-a dat seama că intră într-o capcană, a propus o variantă de USL care să intre la guvernare, pentru a se asigura că unele din proiectele pe care le-ar fi încercat pot fi puse în aplicare.

PNL crede că voturile PSD vor veni în mod automat, dar nu vor veni aşa. E clar că s-a ajuns în impas, că PNL doreşte să ducă până la capăt anumite proiecte ale lor care nu permiteau intrarea la guvernare a unor miniştri PSD”, a declarat Adrian Năstase la Antena 3.

Mingea e în terenul lui Iohannis

Fostul premier crede că Florin Cîţu nu-şi doreşte o înţelegere cu PSD, dar că „probabil nu este conştient de efectele care vor apărea în ce priveşte susţinerea partidului pe care-l conduce, pentru că practic fie PNL va trebui să meargă înapoi spre USR, ceea ce va fi extrem de dificil dacă se va realiza, fie va merge spre alegeri anticipate, ce va fi rău pentru PNL, pentru că se va accentua şi criza economică, aspectele sanitare”, a declarat Adrian Năstase.

Adrian Năstase spune că pentru a trece peste această criză politică e nevoie de inteligenţă și înţelepciune, iar singura persoană care va putea pune punct este președintele României.

„Probabil că preşedintele Iohannis va interveni din nou, poate că PNL va înţelege că nu poate să continue cu aceleaşi abordări, dar e nevoie de mai multă înţelepciune, probabil că e nevoie de inteligenţă, înţelepciune. S-a ajuns la acest blocaj care, după părerea mea, va fi foarte greu de depăşit”, a mai spus fostul premier.

author avatar
Andreea Vlad
1.441 afisari

4 COMENTARII

  1. Cat a platit fratilor, nenea Adre(i)an, pentru reclama facuta.??? Ce dezvaluiri a facut ??? Ca Romania se afla intr-o criza politica o stim, ca trebuie sa inceteze circul, o stim, ca PNL are nevoie de PSD doar ca sa-si vada „saci-n caruta” si sa nu apeleze la USR, iar o stim…ca e nevoie de inteligenta si intelepciune, (pe care NU le poseda cei ce se „chinuie” sa ne faca noua bine), iar o stim… atunci, ce dezvaluiri ne-a facut FOSTUL ??/ AUD !!! ???

    • Ne-a îmbogățit cultura, Bombonel, într-adevăr. Si ce titluri la deruta (mincinoase) dau ziaricii facuti din labă, la ei totul e ” incendiar, bombă, uluitor, cutremurător, sfâşietor, cutare bune tunurile (de fapt, niste fâsuri) pe cutare ” si asa mai departe, doar-doar li se acceseaza articolaşele. Cine i-o fi invatat genul asta de presă? Ar trebui boicotate speluncile astea, pt ca si National a devenit una.

  2. Fostul puscarias „Nastase 4 case” se vrea iar în viata publica, de fapt se vrea iar la butoane. A mai rămas ceva din Petrom de vândut și din alte întreprinderi profitabile iar el se pricepe ff bine la vânzarea lor pe nimic, pentru romani, partea lui nu se știe. Din ce trăiești acum ca un nabab? mai „filosofule”. Unde e miliardul de dolari? de care te acuza Bashescu ca l-ai furat și investit prin China. Tataie stai în banca mata ca esti compromis total. La ăștia de acum lumea le spune Lepre, dar nici tu n-ai fost mai departe de ei cât ai fost la butoane. Apropo ce ți-a „împărtășit” Daciana Sârbu când te-a vizitat la spital? Ai curaj sa povestești? „filosofule”.

  3. Ei uite exact aia nu se gaseste de vanzare.
    Inteligentassi intelepciune ca daschideam Centru de Transfuzie la creer cu rapel si booster pt politicieni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger