AcasăPoliticaAdrian Năstase, acid la adresa președintelui: perioada „Ciumei lui Iohannis”

Adrian Năstase, acid la adresa președintelui: perioada „Ciumei lui Iohannis”

(sursa foto: facebook/Adrian Năstase)

Fostul premier Adrian Năstase a reacționat față de recenta ieșire în fața presei a liderului de la Cotroceni – pentru a anunța ședința pe care o convoacă, miercuri, cu toți responsabilii guvernamentali implicați în gestionarea pandemiei.

Mesajul fostului premier Năstase vine, totodată, după ce, cu doar câteva ore înainte ca Guvernul Cioloș să dea testul încrederii în Parlament – test pe care, între timp s-a aflat că nu l-a trecut – actualul lider al PSD-ului spusese, într-o emisiune TV, că e de părere că ar trebui suspendat preşedintele – VEZI AICI.

Fostul lider al PSD-ului consideră că <<perioada pe care o trăim va fi cunoscută în istoria românilor drept perioada „Ciumei lui Iohannis”>>. Și amintește, într-un mesaj transmis miercuri pe blogul său, de epidemia de acum două veacuri.

„În urmă cu peste 200 de ani (1812-1813), in timpul domniei lui Ioan Vodă Caragea, mureau 300 de oameni pe zi iar la nivelul tării au fost peste 90000 de morti. Epidemia de atunci a fost denumită „Ciuma lui Caragea”.

Acum numărul zilnic al morților este dublu, între 500 si 600. Iar numărul total al românilor morți în pandemie se apropie de 50000”, notează Adrian Năstase.

Năstase: Va avea oare si „suspendarea sa”?

Referindu-se strict la mesajul venit, marți seară, din partea primului om în stat, despre care a remarcat că a fost unul citit de pe prompter, Năstase îl taxează pe Iohannis pentru prezența acestuia din urmă la Congresul PNL, din 25 septembrie, când și atunci erau restricții dată fiind criza COVID.

„Ieri (marți-n.red), Iohannis a citit, la televizor, cu intonatie dramatică si tentă lacrimogenă, un text de pe prompter, mirându-se de numărul mare al imbolnăvirilor si al mortilor, dând vina pe „autorităti”. Nu-mi aduc eu bine aminte sau el a fost personajul principal la Congresul PNL, organizat in ciuda unor restrictii rezonabile?

Cred că este logic să spunem că Iohannis a avut „guvernul său”, dar a avut (are) si „epidemia sa”. Din păcate pentru noi. Va avea oare si „suspendarea sa”?”, se întreabă Năstase în finalul postării de pe blogul său.

author avatar
Andrei Coman
598 afisari

7 COMENTARII

  1. Dacă erati dumneavoastră in funcție domnule Nastase cum o botezați? Ciuma lui Nastase?

    • Daca domnul Nastase ar fi fost Prim Ministru, nu eram in situatia asta, dintr-o mie de motive .

  2. Pandemia Plavanului face ravagii, el, nici o treaba, transmite tarii ca-l doare-n fund de ea

  3. Acest fost puscarias vrea sa fie iar în centrul atenției opiniei publice. Crede ca dacă s-a reabilitat înseamnă că lumea a uitat cum a fost jefuita Tara pe timpul cât era el la butoane. A vândut Petromul și BCR ul pe nimic iar unul Cinteza de la BNR se spune ca a spart cu ciocanul calculatorul licitației. Negocierea dezastruoasa la întrarea în UE tot lui „Năstase 4 case” i se datoreaza. Sa spună unde este miliardul de dolari furat, de care-l acuza Băsescu, ca nu am auzit să-l fi dat în judecata pentru calomnie. Și sa mai spună din ce trăiește acum ca nababul, din număratul de oua la Cornu?

    • Mi-e rusine ,ca Romania sunt forme de viata ca acest gica, cu idei putine dar fixe, inghitite pe nerasuflate ,fara a face un minim efort de a se informa .

  4. Ai un tupeu murdar maxim Adrian Năstase, tu care ai furat in draci și ai distruns Romania alături de criminalul Iliescu, tu care ai facut numai afaceri necurate și te-ai imbogatit furând și uite așa ai sărăcit Romania . Lasă pe un om cinstit să-și de-a cu parerea și să critice .După părerea multor,multor oameni ești mult mai corupt si mult mai jalnic că Iohanis . Deci RUSINE Adrian Năstase !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger