AcasăPoliticaAdrian Năstase a şters pe jos cu PSD-ul. I-a desfiinţat pe actualii...

Adrian Năstase a şters pe jos cu PSD-ul. I-a desfiinţat pe actualii lideri!

adrian-nastaseAdrian Năstase a şters pe jos cu PSD-ul. I-a desfiinţat pe actualii lideri!

Adrian Năstase, fost preşedinte al PSD şi ex-premier al României, a criticat actuala conducere a social-democraţilor din cauza stării latente în care se regăseşte partidul.

Fostul lider le-a transmis că nu este deloc OK să aştepte să câştige viitoarele alegeri „ca o pleaşcă” şi să „nu transmiţi mesaje nici atunci când preiei modelul plângerilor la Înalta Poartă”.

Năstase a dat exemplul PMP-ului

Probabil ca PMP-ul va încerca să creeze un grup parlamentar, neintrând în Parlament, dar totuşi va încerca cu nişte oameni…

Nu pot să povestesc mai mult pentru că nu e proiectul meu, dar eu, dacă aş fi în zona celor de la putere, aş sprijini crearea acestor grupuri, pentru că în mod evident nu există un liant suficient de puternic, spre exemplu la AUR, şi vor fi astfel de eforturi, aşa cum vor fi eforturi de a prelua, poate, cativa oameni de la PSD si PSD-ul, fiind in hibernare, nici nu o sa-l doara in momentul in care o sa piardă câtiva parlamentari”, a afirmat Adrian Năstase, duminica seară, la postul Antena 3.

Acuză partidul că nu acţionează

PSD-ul (e în hibernare – n.r.), eu aşa constat. Probabil pentru că aşteaptă să câștige alegerile în 2024 ca o pleaşcă. Guvernul pierde voturi prin greşelile pe care le realizează. Atunci oamenii vor spune haideţi voi la guvernare, că totuşi a fost mai bine.

Ceea ce nu înţeleg foştii mei colegi de la partid este că, practic, asa cum a apărut mişcarea AUR pe zona de dreapta poate sa apară şi pe zona de centru-stânga.

Şi eu cred că lucrurile acestea sunt posibile până în 2024, aşa încât o aşteptare din asta inactivă, cu meditaţii, cu lamentaţii metafizice, cu formule de genul întrebarilor retorice – cum e posibil să? – un partid care nu acţionează, care nu înţelege că în Parlament este în momentul de faţă prizonier şi că practic zbaterea asta este absolut inutilă, cum s-a văzut, de altfel, la buget, nu reușești să transmiţi mesaje şi, în orice caz, nu transmiţi mesaje nici atunci când preiei modelul plângerilor la înalta Poarta.

Nu asta a fost modelul PSD-ului. Dacă nu te ocupi de viitorul candidat nu ai nicio şansă, în mod evident, nici la formarea Guvernului, pentru că noul preşedinte va decide viitorul Guvern.

Este o problemă foarte serioasă şi nu văd nicio mişcare din partea PSD-ului”, a adăugat fostul premier Nastase, conform sursei citate.

author avatar
Andrei Ștefan
700 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca nu a primit ordin de la SRI, Marcelica e mic, nu face nimic

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger