AcasăPoliticaAdrian Năstase a răbufnit: „România este un stat eşuat”

Adrian Năstase a răbufnit: „România este un stat eşuat”

Adrian NastaseCe crede Adrian Năstase despre o posibilă alianță Rusia – China. Cine pierde și cine are de câștigat

Adrian Năstase a tratat de pe margine problemele cu care se confruntă România în această perioadă. Fostul premier a atras atenția asupra statului tot mai slab, respectiv instituţiile care îşi pierd autoritatea.

Acesta consideră că „Situaţia de acum este, probabil, cea mai complicată de după încheierea Războiului Rece”.

„Vă aduceţi aminte, după 1990, ideea centrală era că statul trebuie să devină un stat slab. Şi în economie, şi din punct de vedere social. Lucrurile astea se răzbună. Nu poţi să ai un stat puternic, dacă instituţiile nu au autoritate.”, a declarat el la Antena 3.

Adrian Năstase a vorbit și despre greva STB și pensiile speciale.

„Vedem ce se întâmplă cu greva spontană de la STB, că nu se acordă atenţie unei hotărâri de instanţă. S-a pierdut, în mare măsură, credibilitatea parchetelor pentru că s-au jucat cu dosare politice.

Chiar în chestiunea pensiilor speciale este o slăbiciune la Curtea Constituţională. Nu poţi să dai o decizie: singurele pensii speciale de care nu vă atingeţi sunt alte noastre, restul puteţi face ce vreţi.”, a spus fostul premier.

Adrian Năstase, critici pentru Iohannis

Apoi a vorbit și despre Klaus Iohannis care a convocat CSAT abia săptămâna viitoare.

„Uitaţi-vă la Iohannis. Pentru mine este de neînţeles. Oamenii sunt preocupaţi că ar putea să înceapă un război, că săptămâna viitoare americanii răspund la un ultimatum al ruşilor, iar Iohannis stabileşte ca dată pentru şedinţa CSAT miercurea viitoare, în loc să o fixeze astăzi sau poate mâine, în aşa fel încât să poată răspunde un mesaj în vederea redactării unor răspunsuri.

Toate aceste lucruri împreună ne dau o imagine dezastruoasă a instituţiilor statului şi de aici un stat eşuat, cum ar zice Iohannis.”, a completat.

author avatar
Andreea Vlad
1.261 afisari

20 COMENTARII

  1. Tu eșt principalul vinovat gunoiule!😆
    În vremea guvernării tale ,s’a inventat hoția cu bușteni și mătuși inventate.Marș la ruși cu tine,kepră!

    • Nastase vorbeste.Pai numai el a jefuit statul de 2 miliarde dolari. Petromul tot el l-a dat contra spaga. PORC imputit.

    • T I G A N U L de Nastase a fost prim ministru, a furat enorm dar a fost prins si bagat la puscarie ptr….. termopane. De unde are tuciuriul asta vile , apartamente si lovele? Din salariu de prim ministru? Ce face DNA si DIICOT? Aloooo Codruta ! Ce spui de hotul asta?

  2. cateva din contributiile porcului care rabufneste in pantaloni , petrom , liber la afaceri pentru securitate , liber la barbierit padurile , privatizari de k kt sidex , aro etc

  3. Asta am mai auzit-o ,problema este cand raspund vinovatii incepand i,nclusiv dl Bombonel ,ca ,de,gura pacatosului adevar graieste.

  4. cei de mai sus care ati scris sunteti mai prosti de cit permite legea Nastase a fost cel mai bun prim ministru pe care l/am avut dupa revolutie si ar fi fost cel mai bun presedinte daca nu lti fi lins in cur pe basescu de doa ori [boilorcei care ai votat] cu basescu el hot frate hot nepotul hot ginere hot ficele hoate pina si amanta hoata

  5. Să mă bată mama …..ai ramas fara materialul de ros?
    Toti parlamentarii si vestiti prim-ministri ati esuat din ’89 incoa, nu ati putut macar odata sa aveti grija de popor, doar de voi ….firme capuse…pensi speciale, salarii speciale si lista este foarte mare.
    Va plangeti ca nu merge economia?
    Eu cred ca nu mai sunt bani in conturile voastre si incepeti sa stangeti si voi cureaua…
    Sa va fie rusine ..am sora plecata din tara care a renuntat la cetatenie ….(mandrilor nostri parlamentari si deputati)
    Sa aveti parte de o pensie de 500 de lei cum ati oferiti si voi

  6. Nastase un tzigoiner bolsevic care s-a scolit in politica in Koreea de Nord.Cum e cu sinuciderea ratata poponarule prefacut

  7. A dat si el „un lapte si un corn” dar desigur, era nevoie de mult mai mult. Ati avut foduri si posibilitati pentru a face ceva pentru acest stat care este acum, dupa cum spuneti dvs. „esuat” Acum natiunea Romana se stinge sub ochii tai, aceasta tara, candva frumoasa, locul unde ne-am nascut cu totii, indiferent de etnie, tara noastra pentru care nu avem deloc respect. Pacat !

  8. Cred ca Romania trebuie sa priveasca pregatirea Romaniei cum trebuie. Ma uitam la un tanar el saracu a vrut sa arunce un bulgar de zapada si a cazut si el si bulgarele… O educatie militara minima in scoli ca ii ajuta.Bani multi in armata inlesniri pecuniare si polite pentru o armata superprofesionala. Am vazut ieri un militar cu jet in spate zbura. Asa tare m-am bucurat pt el ca e modern. Deci o alta viziune la nivel de Nato si Romania ca acum ni se arata dusmanul la fata. Sa numim ziua biblic luminarea la fata a lui Mamon fiul lui Satan nascut la Moscova cum spunea Bulgakov. Era de așteptat dar credeam ca vine si el la Ierusalim urmaream nasterile din maternitatile iudee cu nesat. Nu ma asteptam.

  9. Au apărut pizdele in fustițe, care vor sa iasa pe trotineta la lupta cu rușii. Tipic românește, nu conteaza ca pe subiect omul are dreptate, noi trebuie sa comentam de acum 25 de ani. Ba mizeriilor, datorită unora ca voi am ajuns o colonie de mana a treia, ca nu aveti sânge in instalație sa fi facut ordine in țara începând cu parlamentarii, ati votat doar parlamentari corupți, coruptibili si cu dosare pentru a putea fi șantajați. Da inclusiv jegurile de sub unghii usr iste. In afara sa ieșiți pe net si sa dati din fuste, nu sunteti in stare de nimic, poate sa aruncați cu epilatoare , pensete si gentuțe

  10. In gura ma-tii de latrau si cu copiii aia care au avut luxul din banii furati de la gura copiilor mei. Mars in gurile ma-tii de bolsevic!

  11. Pentru cine nu stie adrian nastase a facut referendum pt.intrarea in UE, promitind desfiintarea stagiului militar!! A desfiintat armata! Tot el a negociat actualele conditii de aderare total dezavantajoase pt.ROMANIA! Privatizarea catre strainii a economiei si industriei romanesti! Acu te vaiti cu CSAT! Armata tu ai desfintat-o ba bombonele bronzat! Acu sintem in curu gol linga conflict-Rusi vs Ukraina! Ce sa faca johannes? armata n-are! capabil nu e! De ce johannes sta doua mandate de 5 ani? Ca asa isi pregatise nastase,de la 4 la 5 ani mandatele de pres. De care in final n-a mai avut parte. Tot el a modificat si asta de a trebuit sa-l suportam 10 ani pe baseskioru betiv si inca 10 pe aerianu asta de sass.

  12. El vorbeste? Rusine n-are asta stim de cand si-a luat tablourile din muzeul din Campina si nu doar de acolo, si a spart vasele de sute de ani de la Baile Herculane ca nu a putut sa le scoata sa le duca la Cornu. El vorbeste de stat esuat dupa ce a contribuit la asta cu nevasta-sa cu tot? Crede ca nu se stiu multe? Dumnezeu nu doarme vine ea si vremea pedepsei ca nimeni nu pleaca de aici pana nu plateste toate mizeriile facute. N-a invatat nimic dupa puscarie tot o lichea tupeista a ramas.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger