AcasăPoliticaAdrian Năstase a lansat un atac nemilos la adresa #Reziştilor: "Imaginea cu...

Adrian Năstase a lansat un atac nemilos la adresa #Reziştilor: „Imaginea cu ei cu mâna în sacii cu buletinele de vot, halucinantă!”

adrian-nastaseAdrian Năstase a lansat un atac nemilos la adresa #Reziştilor: "Imaginea cu ei cu mâna în sacii cu buletinele de vot, halucinantă!"

Adrian Năstase i-a făcut praf pe #Rezişti. Fostul premier al României i-a taxat în termeni duri pe adepţii şi pe membrii partidului USR-PLUS, după ce, spune el, a văzut-o pe Clotilde Armand în sala în care se numărau voturile de la alegerile locale pentru Sectorul 1.

Ex-preşedintele PSD acuză că useriștii au băgat mâna pe sub fusta democrației și spune că speră că în speță vor exista consecințe juridice.

Năstase speră la consecinţe juridice

Imaginea cu rezistii care își băgau mâinile în sacii cu buletine de vot de la sectorul 1 este halucinantă. În timp ce Iohannis ne explică periodic cum e cu statul de drept, cu „valorile și principiile”, reprezentanții USR își băgau mâinile pe sub fustă democrației.

Felul în care au încălcat toate regulile de competiție electorală loială va avea, sper, consecințe juridice”, este mesajul lui Adrian Năstase, pe blogul său.

Este evident că în prezent s-a depășit epoca robotului telefonic cu mesaje negative și s-a ajuns la modalități eficiente de utilizare a inteligenței artificiale, după cum s-a văzut la alegerile din SUA sau în desfășurarea referendumului pentru Brexit.

Este clar că, în acest moment, se pregătesc mecanisme mult mai „sofisticate” pentru desfășurarea alegerilor din România din 2024 – locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale. Cu ajutorul unor „consultanți” străini sau a unor facțiuni din serviciile de informații românești”, a mai scris Năstase.

Ce a făcut Clotilde Armand?

Imaginile arată că, în ciuda faptului că a negat că a intrat în sala de sortare a voturilor, Clotilde Armand ar fi fost în respectiva sală, în sala de sortare a voturilor, în momentul în care se numărau voturile din saci.

Noile dezvăluiri vin în contextul în care Clotilde Armand a negat, într-o postare pe Facebook, că s-ar fi aflat în sala de sortare, după ce Antena 3 a publicat imagini.

Cum se apără Armand? Spune că nu este ea pe imagini. „Câteva precizări pentru televiziunele care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!” și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion!

Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare”, a scris Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

 

author avatar
Andrei Ștefan
581 afisari

7 COMENTARII

    • Sunt boratul Kostea Sugiuk Tiraspol , o fufa stalinista , o jigodia dracu platita cu 3 copeici postarea sa haleasca k.kat in National !

      • Sa-tz dau prin gură sugiuk! cu penisu! Vad așa o tărie.o duritate la Nastase asemenea lu ciuciuciolacu! E așa de plastilina și duritatea lu Nastase,zici ca e neam cu ciolacu! Strainii au ajuns sa ne fure pe față filmați de camere! dați la tv pe mîna cu procurorii rezist serviciile de informatii platitte de români,din ROMÂNIA! Și ce e mai rău nimic nu li se întîmplă! LEGEA NU LI SE APLICĂ!

        • Spasivo , o ardem amandoi pe ciuciosanul zburlit in oglinada , cand termin io de molfait iti dau si tie s-o iei in bot …..hihihihihihi

  1. si totusi furacioasa cu tupeu nu se clinteste din contra vrea sa traga pe linie moarta si procurorul care o ancheteaza!!!!!!!!

  2. Santem o tara bananiera,oricine pentru cativa cretari poare face orice in Romania.Pentru asta l-au inchis pe Dragnea,era singura voce care il speria pe iohanis.Acum s-a ajuns ca dupa 1945.Bravo iohanis,ti-ai atins telul.Dar nu in totalitate.I-TI VA VENI SI TIE RANDUL,NU TOTI PROCURORII SANT CORUPTI SI ASERVITI TIE!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger