AcasăPoliticaAdrian Năstase a dat lovitura. Emoții pentru Marcel Ciolacu, miza e scaunul...

Adrian Năstase a dat lovitura. Emoții pentru Marcel Ciolacu, miza e scaunul de la PSD!

adrian nastaseAdrian Năstase a dat lovitura. Marcel Ciolacu tremură de emoţie, e în pericol scaunul de la PSD!

Adrian Năstase a anunţat că decizia instanței de fond privind reabilitarea sa judecătorească a rămas definitivă, pentru că procurorii nu au contestat-o. Prin urmare, Năstase – condamnat în două dosare de corupție – ar urma să scape de mai multe interdicţii impuse după ce a fost eliberat condiţionat din închisoare în august 2014.

Am aflat că decizia instanței de fond, privitoare la cererea mea de reabilitare judecătorească, a rămas definitivă, nefiind contestată de procurori”, a scris Năstase pe blogul său.

S-au încheiat 16 ani de suferinţă

Năstase susține că „se încheie astfel o perioada de 16 ani de suferințe și nedreptăți”. În urmă cu o săptămână, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea de reabilitare judecătorească formulată de Adrian Năstase. Hotărârea instanței supremă nu era însă definitivă, putând fi contestată de procurori.

Am aflat ca decizia instantei de fond, privitoare la cererea mea de reabilitare judecatoreasca, a ramas definitiva, nefiind contestata de procurori. Se incheie astfel o perioada de 16 ani de suferinte si nedreptati, pe care doresc sa le las in urma”, a scris Adrian Năstase.

Fostul premier a mai scris însă că ce-i va rezerva viitorul rămâne de văzut, completând că a aflat că „nu” este singurul cuvânt care contează în politică.

Puterea de a ajunge la acest moment mi-au dat-o membrii familiei mele, carora le multumesc inca o data. Ce-mi va rezerva viitorul, vom vedea impreuna. Oricum, am aflat de la presedintele Mitterand, ca singurul cuvant care conteaza in politica este cuvantul NU”, a mai completat Năstase.

Năstase are 2 condamnări

Adrian Năstase are două condamnări – una în dosarul „Trofeul Calităţii” şi cealaltă în dosarul „Zambaccian”.

Prima condamnare, de doi ani de închisoare cu executare, a fost dispusă de instanţa supremă în iunie 2012, în dosarul în care Năstase a fost deferit justiţiei sub acuzaţia că a folosit pentru campania electorală din anul 2004 fonduri plătite de firme are s-au înscris la concursul „Trofeul Calităţii”, organizat de Inspectoratul de Stat în Construcţii.

A doua condamnare, de patru ani de închisoare, a fost pronunțată în ianuarie 2014, în dosarul „Zambaccian” în care fostul premier a fost găsit vinovat de luare de mită în formă continuată şi şantaj.

author avatar
Andrei Ștefan
1.056 afisari

2 COMENTARII

  1. Face parte din nomenclatura nouă și este vaccinat cu toate dozele, îl ia PSD îl înapoi, Dragnea mai așteaptă el e condamnat politic.

  2. Catzu face parte din nomenclatura extra nebuna ,din nomenclatura drogatilor lingator de clante si intretinut la ,,scoala ” in strainatate , scoala de forma ,un colegiu de rand ,dar care a trebuit alimentat cu banet multi pentru ca apoi sa vina in tara si aburcat de cei ce l au finantat sa inceapa vanzarea tarii cu 120 milioane de doze de vaccin in termen restrans de valabilitate pe care apoi le a donat la alti prosti multe fiind date la gunoi Dar comisionul a fost comision nu saga Pentru asta si numai pentru asta ar trebui bagat la zdup pe vreo 10 anisori Dar cum sa fie intrebat de astfel de lucruri ?Ati auzit vre un hot de ai lui iohanus sau petrov sa plateasca pentru ce au furat ?Niciodata Platesc ,uneori cu viata, cei de stanga ,oponentii lui iohanus Doar ei Cum va explicati ca indata ce PSDul participa de 3 zile la guvernare incep protestele iar timp de 2 ani cat si au batut joc de tara aducand o in stare ESUATA prin proasta administrare si incompetenta ,nu s au razvratit sindicatele deloc Asta arata clar ca sefii de sindicat sunt corupti cumparati de regimul lui iohanus care a cumparat si presa si justitia .Aceasta este ,,democratia ”lui iohanus curdefer!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger